iStorm: Mac με δώρο πολυμηχάνημα Canon

iStorm: Mac με δώρο πολυμηχάνημα Canon

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι και τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Μac, σταθερού η φορητού, τα καταστήματα iStorm προσφέρουν Δώρο πολυμηχάνημα της Canon.

Οι υπολογιστές Mac αποτελούν τα πλέον καινοτόμα μηχανήματα της Apple, με το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα, τεχνολογίες υψηλών επιδόσεων, εξαιρετική ποιότητα αλλά και design. Σε συνδυασμό με το πρακτικό πολυμηχάνημα της Canon που προσφέρεται, ο χρήστης μπορεί να έχει μία ανώτατη εμπειρία χρήσης του νέου του Mac.

Το μοντέρνο και κομψό πολυμηχάνημα της Canon PIXMA MG3550 προσφέρει γρήγορη και εύκολη εκτύπωση (inkjet εκτυπωτής), αντιγραφή και σάρωση εγγράφων. Επιπλέον, έχει πολύ καλή απόδοση αφού υποστηρίζει αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και ασύρματη εκτύπωση μέσω Wi-Fi.

Τα καταστήματα  iStorm, ως Apple Premium Resellers,  αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να μπουν στο μαγικό κόσμο της Apple και να ανακαλύψουν την καινοτομία ενός Mac. Με μία επίσκεψη, μπορεί να δει κανείς την πλήρη γκάμα υπολογιστών και, με τη βοήθεια των ειδικών της Apple που είναι πάντα πρόθυμοι να παρουσιάσουν ζωντανά τις δυνατότητες των Apple συσκευών, να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει.

Επιπλέον, για όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν ακόμα πιο εξειδικευμένες γνώσεις, διατίθενται αντίστοιχα πακέτα υπηρεσιών, τα οποία καλύπτουν μεγάλο εύρος θεμάτων και βοηθούν στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων ενός Mac.

Η προσφορά αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί με μία επίσκεψη σε ένα από τα πέντε (5) καταστήματα iStorm, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή