Προπόνηση επιπέδου Ευρωλίγκας για τον Ολυμπιακό στην Τουρκία

Προπόνηση επιπέδου Ευρωλίγκας για τον Ολυμπιακό στην Τουρκία

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα… παιδιά του «φρόνιμου» Ολυμπιακού έχουν «μαγειρέψει πριν πεινάσουν» στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου τους, θα παίξουν σήμερα (20.00) χωρίς βαθμολογικό κίνητρο στην κεκλεισμένων θυρών έδρα της Γκαλατασαράι, λόγω της τιμωρίας της τουρκικής ομάδας μετά τη δολοφονία του Σέρβου φιλάθλου. Ουσιαστικά, το σημερινό παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» προσφέρεται για την αγωνιστική εγρήγορσή τους ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (θα διαιτητεύσουν οι Χριστοδούλου, Γκόντας και Αναστόπουλος), στο ΣΕΦ (27/12). Στην Κωνσταντινούπολη δεν ταξίδεψε ο Μάντζαρης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Η Γκαλατασαράι μπορεί να κατακτήσει την 4η θέση που οδηγεί στη φάση των «16» εάν νικήσει τον Ολυμπιακό και η λιθουανική Νεπτούνας ηττηθεί στην έδρα της αδιάφορης και αποκλεισμένης Βαλένθια.

• Ως δεύτερος του ομίλου του, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στη φάση των «32» του Γιούροκαπ, καθώς νίκησε (81-76) εκτός έδρας την Μπούντουσνοστ στην παράταση (73-73). Επόμενες αντίπαλοι θα είναι η Χίμκι, η Καντού ή η Οστάνδη και μία εκ των Τσεντεβίτα ή Λιμόζ.

• Θλάση υπέστη ο Μποχωρίδης στον Παναθηναϊκό και δεν υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή