Άψογοι συνδυασμοί με stylish φουλάρια

Άψογοι συνδυασμοί με stylish φουλάρια

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν επιλέξετε το σωστό αξεσουάρ για την εμφάνισή σας, όχι μόνο θα δώσει στιλ αλλά θα μεταμορφώσει εύκολα το look σας. Κάπως έτσι λειτουργούν τα φουλάρια, ειδικά εκείνα που έχουν χρώμα. Φοράτε το τζιν σας κι ένα ουδέτερο top και μόλις προσθέσετε ένα printed φουλάρι αμέσως η όψη αλλάζει. Πάρτε παράδειγμα από το casual σύνολο της Heidi Klum με skinny τζιν, γκρι πουλόβερ και χακί παρκά. Αν δεν υπήρχε το χρωματιστό φουλάρι να παίξει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου και τα κομμάτια θα ήταν κάπως αταίριαστα, αλλά και το look θα ήταν σχετικά αδιάφορο.Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να μεταμορφώσετε κι ένα μικρό μαύρο φόρεμα για να μη δείχνει ακριβώς το ίδιο με όλες τις προηγούμενες φορές που το φόρεσατε ή ένα μονόχρωμο πουλόβερ που είναι αρκετά ουδέτερο. Μερικές χρωματιστές πινελιές θα το αναδείξουν κι έτσι θα πετύχετε μία πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Διαλέξτε φουλάρια με χρωματιστά prints για τις casual εμφανίσεις σας, ενώ αν θέλεις να δημιουργήσετε πιο σοφιστικέ look για το γραφείο, μπορείτε να επιλέξετε κάποια με ασπρόμαυρα γεωμετρικά μοτίβα. Αν πάλι, σας αρέσουν τα μοντέρνα mix and match σύνολα συνδυάστε ένα printed κομμάτι σας με ένα εξίσου χρωματιστό φουλάρι, προσέχοντας μόνο να μην είστε υπερβολική με τις επιλογές σας. Επιπλέον, θυμηθείτε πως ακόμα κι αν δεν θέλετε να βάλετε φουλάρι στον λαιμό, μπορείτε να το φορέσετε και σαν turban στα μαλλιά ή σαν top που θα δέσετεμε μία ζώνη (σε αυτή την περίπτωση διαλέξτε ένα oversized φουλάρι).

Δείτε τα καλύτερα φουλάρια της σεζόν εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή