Bronze πούδρα: Πώς να την εφαρμόσετε τον χειμώνα!

Bronze πούδρα: Πώς να την εφαρμόσετε τον χειμώνα!

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχετε συνδέσει τη terracotta με το καλοκαίρι και συνήθως την ξεφορτώνεστε το χειμώνα; Κι όμως οι bronze πούδρες φοριούνται και τώρα αρκεί να κάνετε τη σωστή επιλογή! Άλλωστε, ποια γυναίκα δεν θέλει να δείχνει ελαφρώς μαυρισμένη αυτή την εποχή; Πως ,όμως, θα βρείτε τη «χρυσή τομή» για το πώς να βάλετε ένα τόσο «καλοκαιρίνο» προϊόν το χειμώνα;

 

Δείτε  τις παρακάτω συμβουλές και φορέστε την terracotta όλο τον χρόνο!

 

  • Επιλέξτε το σωστό τόνο για την επιδερμίδα σας. Προτιμήστε μία πιο σκούρα καφέ πούδρα. Μία bronze πούδρα δύο τόνους πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα είναι το ιδανικότερο για αυτή την εποχή!

 

  • Απλώστε τη σωστά. Τονίστε το κόκκαλο του προσώπου σας χωρίς να το παρακάνετε και κυρίως απλώστε την στο «Τ» του προσώπου, δηλαδή στο μέτωπο, τη μύτη και στο πιγούνι!

 

  • Αν έχετε βάλει περισσότερο από όσο χρειάζεται και είναι μεγάλη η διαφορά σε σχέση με τον λαιμό σας, τότε χρησιμοποιείστε λίγο ρουζ ώστε να εξαφανιστεί η γυαλάδα.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή