Πριγκίπισσα Charlene: Η πρώτη της συνέντευξη μέσα από το μαιευτήριο

Πριγκίπισσα Charlene: Η πρώτη της συνέντευξη μέσα από το μαιευτήριο

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της μέσα από το μαιευτήριο. Η ευτυχισμένη μαμά μίλησε τηλεφωνικά με το περιοδικό ‘Paris Match’ και δήλωσε ‘τρελά ερωτευμένη’, όχι με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, αλλά με τα νεογέννητα παιδιά της. Η όμορφη πριγκίπισσα γέννησε την Gabriella Thérèse Marie και τον Jacques Honoré Rainier με καισαρική τομή και μάλλον θα περάσει τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο ‘Princess Grace’ μαζί με τη βασιλική οικογένεια.

Η 36χρονη Charlene που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Αλβέρτο το 2011, χαρακτήρισε τις πρώτες στιγμές με τα νεογέννητα παιδιά της «μαγικές» ενώ είπε πως θα ήθελε να βγει από το νοσοκομείο πριν τα Χριστούγεννα, όμως το εξιτήριο «εξαρτάται από τα παιδιά» αφού «εκείνα είναι τα αφεντικά τώρα». Τα δίδυμα «είναι και τα δύο πολύ δραστήρια και πολύ εκφραστικά. Είναι πανέμορφα, αξιολάτρευτα και είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί τους», είπε η Charlene που αρχικά είχε αρκετές ανησυχίες για την υγεία τους αφού γεννήθηκαν δύο εβδομάδες πρόωρα. «Στην αρχή ήμουν πανευτυχής που άκουσα το πρώτο τους κλάμα, κατακλύστηκα από συναίσθημα», είπε χαρακτηριστικά η πριγκίπισσα.

«Κάθε δευτερόλεπτο μαζί τους είναι μαγικό. Ανυπομονώ να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί τους» δήλωσε η Charlene που σύμφωνα με πηγές του παλατιού θα εμφανιστεί δημόσια με τα παιδιά την επόμενη εβδομάδα ενώ η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου.  Ο πρίγκιπας Αλβέρτος επισκέπτεται καθημερινά το νοσοκομείο, ενώ την περασμένη Παρασκευή έκανε μια τελετή ‘πιστοποιητικού γέννησης’ των παιδιών στο παλάτι όπου παραβρέθηκε και η πριγκίπισσα Stephanie και άλλοι 20 καλεσμένοι, οι οποίοι παρακολούθησαν την υπογραφή των πιστοποιητικών. Ο παππούς των παιδιών και πατέρας της Charlene, Mike Wittstock, ευχήθηκε προσωπικά στον Αλβέρτο τηλεφωνικά ενώ δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι ότι σκοπεύει να επισκεφτεί σύντομα τα εγγόνια του.

Η πριγκίπισσα Charlene αισθάνεται ήδη πολύ δεμένη με τα παιδιά της αφού όπως δήλωσε στο 'Paris Match': «Ένα δυνατό προστατευτικό ένστικτο γεννήθηκε μαζί με τα δίδυμα. Μας ενώνει ένας δυνατός δεσμός, είναι η ευθύνη μου για τα επόμενα χρόνια». Τα παιδιά θα μεγαλώσουν, σύμφωνα με την πριγκίπισσα, με τις αξίες της βασιλικής οικογένειας των Μονεγάσκων, κάτι που βρίσκει μια ‘συναρπαστική αποστολή’: «Θα κάνω τα πάντα για να τους καθοδηγήσω, να τα μεγαλώσω και να τους δώσω τις αρχές που εγώ και ο άντρας μου μοιραζόμαστε. Είναι μια συναρπαστική αποστολή και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να το καταφέρουμε. Προς το παρόν απολαμβάνουμε κάθε στιγμή».  Η πριγκίπισσα Charlene δήλωσε ότι η ζωή της μετά την γέννηση των παιδιών άλλαξε για πάντα, ενώ στην ερώτηση ‘σε ποιον μοιάζουν τα παιδιά’ απάντησε διπλωματικά λέγοντας ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς και πρέπει να περιμένουμε μέχρι την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή