Εχασε μεγάλη ευκαιρία και έδαφος στην Ξάνθη

Εχασε μεγάλη ευκαιρία και έδαφος στην Ξάνθη

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τραγική αμυντική λειτουργία, ο Παναθηναϊκός συνετρίβη από τη Skoda Ξάνθης και επέστρεψε στην Αθήνα ηττημένος με 4-2, σκορ που τον κολακεύει αν αναλογιστεί κανείς τα δύο δοκάρια των γηπεδούχων και την ευκολία με την οποία έφταναν μέσα στην περιοχή του Στιλ. Το ματς έφτασε στα έξι γκολ κυρίως λόγω της αμυντικής ανυπαρξίας των «πρασίνων», που επέτρεψε στη φορμαρισμένη Ξάνθη να προηγηθεί νωρίς 2-0, με κεφαλιά του Γούτα στο 3΄ και υπέροχο σουτ του Βασιλακάκη στο 16΄, ύστερα από τρεις μεγάλες ευκαιρίες στην ίδια φάση! Η άμεση απάντηση του Καρέλη με ωραίο πλασέ στο 17΄ έδωσε ελπίδες στους «πράσινους», αλλά τα γκολ του Σολτάνι στο 52΄ και του Καπετάνου στο 63΄ «έκαψαν» κάθε σενάριο ανατροπής. Η γρήγορη μείωση του σκορ πάλι με τον Καρέλη στο 65΄ έβγαλε τον Παναθηναϊκό με περισσότερο ρίσκο μπροστά, χωρίς όμως να έχει αμυντική ισορροπία. Κατά συνέπεια, απειλήθηκε περισσότερο απ’ όσο απείλησε, με την Ξάνθη να έχει δύο δοκάρια με τον Καπετάνο στο 80΄ και τον Σολτάνι στο 86΄. Αξιοσημείωτο ότι, παρά την τραγική εικόνα της ομάδας του, ο Αναστασίου έκανε μόνο μία αλλαγή και αυτή αναγκαστική λόγω τραυματισμού του Νάνο.

ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (73΄ Ομπόντο), Φλίσκας (38΄ Παπαστεριανός), Σίλβα, Γούτας, Καπετάνος (81΄ Ρούντι), Καρυπίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Κλωναρίδης, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο (64΄ Χουχούμης), Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Καρέλης, Πέτριτς.

• Παράταση ζωής έως το 2021 παίρνει το γήπεδο της Λεωφόρου, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή, η οποία προβλέπει και τη δυνατότητα πραγματοποίησης βελτιωτικών έργων για λόγους λειτουργικότητας και ασφάλειας των εγκαταστάσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή