Προτάσεις

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αλεξάνδρεια σε έργα Γεωργιάδη

H πρώτη παρουσίαση έγινε στην Αίγυπτο. Στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας και σ’ ένα παλάτι του Καΐρου. Τώρα η έκθεση του Ανδρέα Γεωργιάδη, με έργα που αντλούν την έμπνευσή τους από το «Αλεξανδρινό Κουαρτέτο» του Λόρενς Ντάρελ, ήρθε στην αίθουσα Τέχνης του Ιανού στην Αθήνα. Θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Ιανουαρίου και μας ξεναγεί στον μαγικό κόσμο της λογοτεχνίας αλλά και της πραγματικότητας της Αλεξάνδρειας με την Κορνίς, το Χρηματιστήριο Βάμβακος, τα τζαμιά και τα καφέ.

Προκλητικό σόλο και συζήτηση

Ο βραβευμένος Καταλανός χορευτής και χορογράφος Pere Faura, προσκεκλημένος του Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας του 2008, έρχεται στην Αθήνα, στο πλαίσιο του προγράμματος πολιτιστικής ανταλλαγής «cav_a». Απόψε θα παρουσιάσει το προκλητικό σόλο του «Striptease» και το ντουέτο «On Fire», που προσεγγίζει τη φαντασίωση ως χορογραφική πράξη, ερμηνεύοντας κατ’ εξαίρεση και τους δύο ρόλους. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Στις 8.30 μ.μ. στο Βυρσοδεψείο (Ορφέως 174). ΧΡ. Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή