Mini & High heels: Πώς θα το πετύχετε το πρωί

Mini & High heels: Πώς θα το πετύχετε το πρωί

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν σας αρέσει το θηλυκό ντύσιμο και θέλετε να προσθέσετε μερικές πινελιές στα καθημερινά σας looks, τα high heels και οι mini φούστες είναι δύο κομμάτια που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα. Τι πρέπει να προσέξετε σε αυτόν τον συνδυασμό για να μη μοιάζει κακόγουστος και όχι τόσο κομψός; Μα φυσικά, το μήκος της φούστας και το ύψος των τακουνιών. Η γραμμή ανάμεσα στο chic και το κιτς είναι πολύ λεπτή και καλό είναι να μην την προσπεράσετε. Διαλέξτε μία mini φούστα που θα είναι μέχρι λίγο πάνω από το γόνατο, ειδικά αν φορέσετε το outfit στο γραφείο. Μπορείτε να φτάσετε μέχρι μια παλάμη πάνω από το γόνατο για να είστε safe. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπάκ καλσόν σε σκούρο χρώμα ή κλασικό μαύρο για να δείχνει καλόγουστη η επιλογή σας. Όσο για τα ψηλοτάκουνα προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές με το ύψος τους. Επιλέξτε ένα ζευγάρι κομψές γόβες σε μαύρο χρώμα ή προτιμήστε ένα μοντέρνο print.

Η Reese Witherspoon σε μία casual chic εμφάνιση είχε επιλέξει mini φούστα με animal print σχέδιο και είχε φροντίσει να συνδυάσει το statement κομμάτι της με μαύρο top και μαύρα αξεσουάρ. Η ισορροπία που πέτυχε είναι πολύ σωστή, μιας και το λεοπάρ μοτίβο μπορεί να δείχνει κακόγουστο -ειδικά σε μία mini φούστα- αν δεν το συνδυάσετε σωστά.

Πάρτε ιδέες, λοιπόν, από το look της Reese Witherspoon και δημιουργήστε μία εξίσου στιλάτη θηλυκή εμφάνιση.

 

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή