Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Δοκιμασία για ΠΑΟΚ

Στη Λιβαδειά δοκιμάζεται απόψε ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ από τον Λεβαδειακό. Τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την Κέρκυρα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Συνοπτικά το πρόγραμμα του διημέρου της 16ης αγωνιστικής: 15.00: Πανιώνιος – Ατρόμητος, 17.15: Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη, Εργοτέλης – ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκη Βόλου – Παναιτωλικός, 19.30: Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ. Αύριο: 19.30: Παναθηναϊκός – Κέρκυρα.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε τον Ηρακλή Ψαχνών στο Ολυμπιακό Στάδιο για τη 10η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ. Το πρόγραμμα: 1ος όμιλος: 15.00: Ερμιονίδα – Καλλιθέα 18.00: ΑΕΚ – Ηρακλής Ψαχνών. Τη Δευτέρα: 14.15: Επισκοπή – ΑΟΤ Αλίμου, 16.00: Χανιά – Αχαρναϊκός, 21.30: Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή. Ρεπό: Απόλλων Σμύρνης. 2ος όμιλος: 15.00: Ζάκυνθος – Καλαμαριά, Αναγέννηση Καρδίτσας – Αγροτικός Αστέρας, 16.00: Ηρακλής – Λαμία. Αύριο: 15.00: Τύρναβος – Αιγινιακός, Περικός – Φωκικός, Εθνικός Γαζώρου – Λάρισα. Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Επικίνδυνη έξοδος Αρη

Εκτός έδρας παίζουν σήμερα ο Αρης και η Καβάλα με τον Εβρο Σουφλίου και τον Πανσερραϊκό αντίστοιχα. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής: 15.00: Εβρος Σουφλίου – Αρης, Πανσερραϊκός – Καβάλα, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Καστοριά, Αρης Ακροποτάμου – Εθνικός Αγιονερίου, Θύελλα Φιλώτα – Εθνικός – Αλεξανδρούπολης, Απόλλων Αρναίας – Ορφέας Ελευθερούπολης, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Καμπανιακός, Δόξα Δράμας, – Ηρακλής Αμπελοκήπων.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ωρα Κυπέλλου

Στην Πυλαία (19.30) θα διεξαχθεί αύριο ο σπουδαίος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον τροπαιούχο Παναθηναϊκό. Τρεις προημιτελικοί του Κυπέλλου γυναικών θα διεξαχθούν σήμερα σε Πετρούπολη, Βούλα και Αγιο Δημήτριο. Στις 12.00 ο Πρωτέας Βούλας θα φιλοξενήσει τον Παναθλητικό, στις 12.30 ο Αρης Πετρουπόλεως θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και στις 19.30, θα αναμετρηθεί ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου με την Τερψιθέα.

ΒΟΛΕΪ

Δύο αγώνες

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 9η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο με το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (17.00). Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες: 18.00: ΜΕΝΤ – ΑΕΚ, Κηφισιά – Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πέφτει η αυλαία

Με το παιχνίδι της Αναγέννησης Βύρωνα με την ΑΕΚ (16.00, 12η αγωνιστική) θα ολοκληρωθεί το 2014 για το ελληνικό ανδρικό χάντμπολ. Στη συνέχεια, οι διεθνείς μας έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες ανδρών και νέων, ενώ το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει στις 17 Ιανουαρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή