Σούπερ Λίγκα: Ξέσπασε στην Καλλονή ο Ολυμπιακός, στο «αντίο» του Αμπιντάλ

Σούπερ Λίγκα: Ξέσπασε στην Καλλονή ο Ολυμπιακός, στο «αντίο» του Αμπιντάλ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Καλλονής το βράδυ του Σαββάτου, επικρατώντας με 5-0 και επιστρέφοντας προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο ημίχρονο με το «εύθραυστο» 0-1 χάρη στο γκολ του Μανιάτη στο 11΄, ωστόσο στο δεύτερο μέρος ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, φτάνοντας στο επιβλητικό τελικό σκορ.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Μπενίτες, ο οποίος σκοράρε δις (65'. 73'), ενώ από ένα τέρμα πρόσθεσαν οι Τσόρι Ντομίνγκες (63' πεν.) και Μπουχαλάκης (78').

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς σηματοδοτεί και το επίσημο φινάλε στην καριέρα του Ερίκ Αμπιντάλ, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει μεσοβδόμαδα.

Στα άλλα παιχνίδια του Σαββάτου,  Πανθρακικός και Βέροια μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην Κομοτηνή (1-1), ενώ ο Πλατανιάς ήταν ο νικητής του ντέρμπι της Κρήτης, επικρατώντας του ΟΦΗ με 1-0 εντός έδρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή