Διαδικτυακά οι δημόσιοι υπάλληλοι αξιολογούν το σύστημα αξιολόγησής τους

Διαδικτυακά οι δημόσιοι υπάλληλοι αξιολογούν το σύστημα αξιολόγησής τους

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Τη δυνατότητα να αξιολογήσουν το προτεινόμενο από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης νέο σύστημα αξιολόγησης της απόδοσης στο δημόσιο, έχουν από σήμερα, στον ιστότοπο www.koitamemprosta.gr, οι δημόσιοι υπάλληλοι.

 Ο συγκεκριμένος ιστότοπος απευθύνεται αποκλειστικά στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι, καλούνται να απαντήσουν ανώνυμα σε οκτώ συγκεκριμένες ερωτήσεις επί του αρχικού σχεδίου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αφού πρώτα διαβάσουν την αναλυτική παρουσίαση του συστήματος.

 Οι απαντήσεις αυτές, σε συνδυασμό με τη δημόσια διαβούλευση που θα θέσει το ΥΔΜΗΔ το σύστημα της αξιολόγησης τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα ληφθούν σοβαρά υπόψη στην τελική διαμόρφωση του νομοσχεδίου.«Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, θέτουμε σε δημόσιο διάλογο το καινούριο μόνιμο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων.Μας ενδιαφέρει η άποψη των ίδιων των δημοσίων υπαλλήλων γι’ αυτό και δημιουργήσαμε ένα καινούριο, ειδικό ιστότοπο στη διεύθυνση www.koitamemprosta.gr.”, δηλωσε ο υπουργός Κυριακος Μητσοτάκης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή