Κερδίστε προσκλήσεις για θέατρο στους «Ερευνητές»

Κερδίστε προσκλήσεις για θέατρο στους «Ερευνητές»

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Scooby-Doo – To μυστήριο της πυραμίδας»

 

Κερδίστε προσκλήσεις για θέατρο στους «Ερευνητές»-1

Ο Scooby-Doo και η διάσημη παρέα του λύνουν το «Μυστήριο της Πυραμίδας» στο θέατρο «Παλλάς». Ποιος δε θα ήθελε να ζήσει μια περιπέτεια μαζί τους;

Η «συμμορία» κάνει μια στάση στην Ελλάδα ύστερα από τις παραστάσεις τους στο εξωτερικό, όπου περισσότεροι από 100.000 θεατές απόλαυσαν την περιπέτειά τους «Scooby-Doo – Το μυστήριο της πυραμίδας». Σε αυτήν, ο Scooby-Doo, o Σάγκι, η Βίλμα, η Δάφνη και ο Φρεντ ταξιδεύουν στην Αίγυπτο για να εξιχνιάσουν το μυστήριο που κρύβεται στην πυραμίδα της φαραώ Χατσεπσούτ και να τα βγάλουν πέρα με μούμιες, αλλά και με τη θυμωμένη φαραώ! Ατέλειωτη δράση και συναρπαστικές περιπέτειες θα ζήσει η ομάδα και σε αυτό το ταξίδι και μαζί τους θα απολαύσουμε κι εμείς την ξεκαρδιστική πλοκή αλλά και τα ειδικά εφέ της παράστασής τους. 

Μετάφραση: Χ. A. Χωμενίδης Επιμέλεια σκηνοθεσίας: Δημήτρης Δημόπουλος Παίζουν: Άννα Βασιλείου, Βαγγέλης Κυπαρίσσης, Ηλίας Ξένος, Νίκη Πεταλά, Γιάννης Πλιάκης, Πηνελόπη Σεργουνιώτη, Γιώργος Στεφανουδάκης, Χρήστος Τζιώτας, Γιώργος Τσάμης.

info

Σάββατο 12 μ., Κυριακή 12 μ.και 3 μ.μ. • Παραστάσεις Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς: 23/, 26, 27/12 και 1, 3, 5, 6/1 στις 12 μ. 25, 28, 29, 30/12 και 2, 4/1 στις 12 μ. και στις 3 μ.μ. • Παλλάς: Βουκουρεστίου 5 (City Link), τηλ. 210-3213100

 

Δείτε πώς θα κερδίσετε τις προσκλήσεις στο τεύχος των «Ερευνητών» που κυκλοφορεί το Σάββατο 03 Ιανουαρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή