«Νorman Atlantic»: Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων

«Νorman Atlantic»: Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους 11 ο συνολικός αριθμός των νεκρών μέχρι στιγμής. Η ιταλική ακτοφυλακή ανέφερε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι απόψε εντοπίστηκε και περισυνελέγη άλλο ένα πτώμα από το ιταλικό πολεμικό ναυτικό.

Εκτός από τους έντεκα επιβάτες, δύο Αλβανοί ναυτικοί που προσπάθησαν να βοηθήσουν τους διασώστες, σκοτώθηκαν όταν έσπασε ο κάβος του ρυμουλκού στο οποίο επέβαιναν.

Για 499 επιβαίνοντες στο μοιραίο Norman Atlantic κάνει λόγο η εισαγγελία του Μπάρι που διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Τουλάχιστον τρεις είναι οι επιβεβαιωμένοι λαθρομετανάστες, ενώ επιπλέον 18 επιβαίνοντες βρίσκονταν στο πλοίο εκτός της επίσημης λίστας των επιβαινόντων.Το μεσημέρι της Τρίτης ταυτοποποιήθηκε από τις ελληνικές και τις ιταλικές Aρχές η σορός ενός εκ των δέκα νεκρών του πλοίου «Norman Atlantic». Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κουφόπουλο, γεννηθέντα στις 21/02/1957, στη Μελίκη Ημαθίας. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή