Rosamund Pike: «Μετά το Gone Girl ένιωσα ότι πρέπει να κάνω παιδί»

Rosamund Pike: «Μετά το Gone Girl ένιωσα ότι πρέπει να κάνω παιδί»

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το ‘Gone Girl’, η νέα ταινία του David Fincher, να μην κατάφερε να αποσπάσει κάποιο βραβείο στα Golden Globes, όμως η πρωταγωνίστρια Rosamund Pike δεν πέρασε απαρατήρητη με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί. Ένα μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της, η εντυπωσιακή ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα λευκό Vera Wang φόρεμα που προκάλεσε αντιφατικές αντιδράσεις. Κάποιοι επικρότησαν την απόφαση της να αναδείξει τη σιλουέτα της μετά την εγκυμοσύνη με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα και άλλοι έσπευσαν να την κατηγορήσουν για τη λανθασμένη στιλιστική της επιλογή. Η ίδια φαίνεται ότι απολαμβάνει όχι μόνο το γεγονός ότι έχασε αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και το νέο της ρόλο ως μητέρα.

Στην πρόσφατη συνέντευξή της στο αμερικάνικο κανάλι Extra και στον παρουσιαστή Mario Lopez, μάλιστα, αποκάλυψε ότι ένιωσε την ανάγκη να κάνει παιδί αμέσως μετά τα γυρίσματα της ταινίας Gone Girl.  Ο ρόλος της ως Amy Dunne, μια ψυχωτική και ζηλιάρα σύζυγος, την επηρέασε τόσο πολύ που, όπως είπε «με έκανε να νιώσω ότι πρέπει να δημιουργήσω ένα αθώο και γλυκό άνθρωπο» προκειμένου να ‘ξορκίσει’ την τραυματική εμπειρία που είχε υποδυόμενη ένα «παλαβό χαρακτήρα».  Η 35χρονη βρετανίδα που γέννησε πριν 5 εβδομάδες είπε στον Lopez ότι «όταν παίζεις κάποιον που δεν είναι ακριβώς ανθρώπινος, αισθάνεσαι την ανάγκη να δημιουργήσεις έναν άνθρωπο, ένα αληθινά αθώο άνθρωπο».

«Δεν ξέρω αν είναι η παλαβή Amy που τρέχει ακόμα στις φλέβες μου» είπε αστειευόμενη δείχνοντας την αδυνατισμένη σιλουέτα της μετά την εγκυμοσύνη. Στις ‘Χρυσές Σφαίρες’ τόλμησε να εμφανιστεί με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα χωρίς να νοιάζεται για τα όποια ψεγάδια της εμφάνισής της. Όπως είπε: «Είναι μια σουρεαλιστική εμπειρία να είμαι εδώ. Νομίζω επιτρέπεται να πω ότι είναι σουρεαλιστικό όταν έχω ένα μωρό που περιμένει εντελώς διαφορετικά πράγματα από εμένα ενώ εγώ βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σε τόσους ανθρώπους. Είναι τρελό αλλά αισθάνομαι ότι είμαστε πολύ τυχεροί».

Μιλώντας για την εμπειρία της στα γυρίσματα της ταινίας του Fincher, η όμορφη ηθοποιός είπε ότι «ήταν τόσο σκληρή και δύσκολη εμπειρία που αμέσως μετά ήθελα να φέρω κάτι θετικό στον κόσμο. Η ζωή είναι καλή όταν έχεις κοντά σου μωρά». Όσο για τον νεογέννητο γιο της, η ηθοποιός είπε ότι την παρακολουθούσε όση ώρα ετοιμαζόταν για το κόκκινο χαλί και «δεν έκλαψε. Έμοιαζε να εγκρίνει την εμφάνισή μου», μια απάντηση σε όσους έσπευσαν να κρίνουν την εμφάνισή της ως απεριποίητη. Η Rosumand είναι μια ευτυχισμένη μαμά και μια ταλαντούχα ηθοποιός που μπορεί να μην κατάφερε να φύγει με ένα Golden Globe αλλά η ερμηνεία της στο ‘Gone Girl’ της έχει διασφαλίσει μια υποψηφιότητα στα βραβεία Screen Actors και όπως αναμένεται και στα Oscar.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή