15 χρωματιστά κομμάτια για stylish εμφανίσεις τον χειμώνα

15 χρωματιστά κομμάτια για stylish εμφανίσεις τον χειμώνα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο μουντός καιρός του χειμώνα σας χαλάει λίγο παραπάνω τη διάθεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει λύση για να ξυπνάτε κάθε μέρα χαμογελαστή. Αρκεί να ανοίξετε τη ντουλάπα σας και να τοποθετήσετε στα ράφια και στις κρεμάστρες τα πιο χρωματιστά σας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Άλλωστε, λίγο χρώμα πάντα βοηθάει, γι’ αυτό δεν έχετε παρά να το χρησιμοποιήσετε στα καθημερινά σας looks. Ένα φόρεμα, ένα παλτό, ένα παντελόνι, μία τσάντα ή ένα φουλάρι με χαρούμενα χρώματα μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμη και το πιο ουδέτερο σύνολό σας. Ένα μόνο κομμάτι αρκεί για να τονίσει ακόμη και ένα total black look ή ένα σύνολο με γήινους τόνους.

Αν πάλι είστε πιο τολμηρή, μπορείτε να δοκιμάσετε και περισσότερα από ένα χρωματιστά κομμάτια. Συνδυάστε για παράδειγμα, το μπορντό σας παντελόνι με ροζ παλτό ή το κίτρινο φόρεμά σας με χακί καμπαρντίνα, πετυχαίνοντας τις πιο στιλάτες εμφανίσεις για όλες τις ώρες της μέρας.

Δείτε εδώ 15 χρωματιστά κομμάτια που θα δώσουν στιλ σε κάθε look σας και θα σας φτιάξουν σίγουρα τη διάθεση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή