Οκτώ ελληνικά ξενοδοχεία μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως

Οκτώ ελληνικά ξενοδοχεία μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως

3' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οκτώ ξενοδοχεία εκ των οποίων τρία στη Σαντορίνη, δύο στη Ρόδο και από ένα στη Χαλκιδική, στην Εύβοια και στη Ζάκυνθο βρίσκονται στις λίστες της TripΑdvisor με τις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες του κόσμου για το 2015.

Παράλληλα, ελληνικά ξενοδοχεία έχουν 25 παρουσίες στις λίστες της με τα κορυφαία ξενοδοχεία στην Ευρώπη. Την πιο ισχυρή ελληνική συμμετοχή στις ευρωπαϊκές λίστες με 12 παρουσίες έχουν ξενοδοχεία από τη Σαντορίνη. Τις 8 λίστες με τα καλύτερα ξενοδοχεία ανά κατηγορία στον κόσμο, ανά ήπειρο και ανά χώρα δημοσιοποίησε, χθες, από τις ΗΠΑ η κορυφαία παγκοσμίως ταξιδιωτική ιστοσελίδα.

Αναλυτικά, στην παγκόσμια λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία για οικογένειες, το Sani Beach Hotel (Χαλκιδική) κατέλαβε την 5η θέση, το Holiday Village Rhodes (Ρόδος) τη 15η και το Club Med (Εύβοια) την 21η. Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα το Sani Beach Hotel κατέλαβε τη 2η θέση, το Holiday Village Rhodes την 4η, το Club Med την 8η και το Ikos Oceania (Χαλκιδική) τη 13η. Στην παγκόσμια λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία για ρομαντικές αποδράσεις το Aναστάσης (Σαντορίνη) κατέλαβε την 7η θέση και το Lindos Blu (Ρόδος) την 25η. Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα το ξενοδοχείο Aναστάσης κατέλαβε τη 2η θέση, το Lindos Blu την 7η, το Astra Suites (Σαντορίνη) την 11η, το Pezoules (Σαντορίνη) τη 12η, το Saint Vlassis Hotel (Νάξος) τη 13η, το Rocabella Mykonos Art Hotel and Spa (Μύκονος) τη 16η και το Ζώρζης (Σαντορίνη) την 20ή.

Επιπλέον, στην παγκόσμια λίστα με τα 25 κορυφαία μικρά ξενοδοχεία το Astra Suites κατέλαβε την 21η θέση. Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα το Astra Suites κατέλαβε την 8η θέση, το Αίνιγμα (Σαντορίνη) τη 12η, το Αναστάσης τη 15η και το Lithos by Spyros and Flora (Μύκονος) τη 16η. Στην παγκόσμια λίστα με τα 25 κορυφαία οικονομικά ξενοδοχεία, το Zante Star (Zάκυνθος) κατέλαβε την 22η θέση. Στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή λίστα το Zante Star κατέλαβε τη 14η θέση, το Chez Sophie Rooms and Suites (Σαντορίνη) την 20ή, το Lithos by Spyros and Flora την 21η και το Antonia Hotel Santorini (Σαντορίνη) την 24η. Στην παγκόσμια λίστα με τα 25 κορυφαία πανδοχεία και «διαμονής με πρωινό» το Aenaon Villas (Σαντορίνη) κατέλαβε την 21η θέση και στην ευρωπαϊκή λίστα τη 16η.

Στην ευρωπαϊκή λίστα με τα 25 ξενοδοχεία με την καλύτερη εξυπηρέτηση, το Astra Suites κατέλαβε τη 10η θέση, το Papaevangelou Hotel (Πάπιγκο Ιωαννίνων) την 20ή και το Αίνιγμα την 24η. Επίσης, στην ευρωπαϊκή λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία, το Lindos Blu κατέλαβε την 24η θέση και στην ευρωπαϊκή λίστα με τα 25 κορυφαία πολυτελή ξενοδοχεία τη 17η.

Στη λίστα με τα 25 κορυφαία ελληνικά ξενοδοχεία, τις 10 πρώτες θέσεις κατέλαβαν κατά σειρά κατάταξης οι μονάδες Lindos Blu (Ρόδος), Sani Asterias Suites (Χαλκιδική), Sani Beach Hotel (Χαλκιδική), Τrapezaki Bay Hotel (Κεφαλονιά), Canaves Oia Hotel (Σαντορίνη), Αμμος (Χανιά), Μykonian Villa Collection (Μύκονος), Porto Sani Village (Χαλκιδική), Elite Suites by Amathus Beach (Ρόδος) και Lindos Mare Hotel (Ρόδος).

Στις λίστες με τα κορυφαία μικρά ξενοδοχεία στην Ελλάδα και των μονάδων με την καλύτερη εξυπηρέτηση, την 1η θέση κατέλαβε το Astra Suites. Στη λίστα με τα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα, κορυφαίο αναδείχθηκε το Lindos Blu, με τα οικονομικά ξενοδοχεία το Zante Star, με τα πανδοχεία και «διαμονής με πρωινό» το Aenaon Villas, για οικογένειες το Sani Beach Hotel και για ρομαντικές αποδράσεις το Αναστάσης.

Στη λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο, την 1η θέση κατέλαβε το Gili Lankanfushi Μaldives (Μαλδίβες). Στις λίστες με τα μικρά ξενοδοχεία, των πολυτελών μονάδων, για ρομαντικές αποδράσεις και μονάδων με την καλύτερη εξυπηρέτηση, κορυφαίο ξενοδοχείο στον κόσμο αναδείχθηκε το The Place Luxury Boutique Villas (Ταϊλάνδη). Στη λίστα με τα ξενοδοχεία για οικογένειες, κορυφαίο στον κόσμο αναδείχθηκε το Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel (Iταλία), με τα οικονομικά ξενοδοχεία το Lawton Court Hotel (Βρετανία) και με τα πανδοχεία και «διαμονής με πρωινό» το Millgate Bed and Breakfast (Βρετανία).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή