Πρόσωπα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πραγματική αηδία» δήλωσε πως του προκαλούν οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ που ξεκινούν παράλληλα μουσικές καριέρες, ο Τζόνι Ντεπ (φωτ.). Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος χαρακτηρίζει τις δικές του μουσικές συνεργασίες ασήμαντες και «χαμηλού προφίλ», τις αντιπαραθέτει με εκείνες συναδέλφων του οι οποίοι, όπως λέει, απλά ξεκινούν μια μπάντα για να κεφαλαιοποιήσουν την επιτυχία που έχουν ως ηθοποιοί και ως ονόματα της σόου μπιζ.

…Μεγάλο ενδιαφέρον και παράλληλα αύξηση της τηλεθέασης της τηλεοπτικής σαπουνόπερας «Jane the Virgin» -κάτι σαν «Χουάνα, η Παρθένα»- έχει φέρει η πρόσφατη και εντελώς απροσδόκητη βράβευση της νεαρής πρωταγωνίστριας Τζίνα Ροντρίγκεζ με τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης γυναικείας ερμηνείας σε κωμική τηλεοπτική σειρά. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ροντρίγκεζ άφησε με αυτή την ασυνήθιστη επιλογή, πίσω της δυνατά ονόματα όπως η Τζούλια Λούις-Ντρέιφους του «Veep» και η Τέιλορ Σίλινγκ του «Orange Is the New Black».

…Το Live Earth 2015 ανακοίνωσε ο τραγουδιστής Φαρέλ Ουίλιαμς, παρουσία του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Αλ Γκορ, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός. Οι δυο τους εξέφρασαν την ελπίδα η καμπάνια να είναι από τις μεγαλύτερες στην παγκόσμια ιστορία και οι συναυλίες που θα γίνουν να προωθήσουν αποτελεσματικά την ευαισθητοποίηση πάνω στο θέμα της κλιματικής αλλαγής. Οπως ανακοινώθηκε ο προγραμματισμός περιλαμβάνει 7 συναυλίες των 4-6 ωρών στις οποίες θα λάβουν μέρος πάνω από 100 καλλιτέχνες.

…Κυκλοφόρησε την Τρίτη και επίσημα στο iTunes ο νέος δίσκος της Bjork με τίτλο «Vulnicura». Το άλμπουμ είχε πριν από λίγες μέρες διαρρεύσει στο Διαδίκτυο, οπότε και η διάσημη ερμηνεύτρια αναγκάστηκε να αποδεχτεί το… μοιραίο και να προχωρήσει στην επίσημη κυκλοφορία δύο μήνες πριν από τον προγραμματισμό. Η ίδια πάντως αναφερόμενη στο περιεχόμενό του είπε πως «είναι ένα άλμπουμ για μια ραγισμένη καρδιά. Ελπίζω ότι τα τραγούδια αυτά θα βοηθήσουν τους άλλους να συνειδητοποιήσουν πως όλο αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια βιολογική διαδικασία. Η πληγή και η διαδικασία επούλωσης της πληγής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή