Στις Γλυκές Ιστορίες: Λουκουμαδάκια, τα ελληνικά μίνι ντόνατ

Στις Γλυκές Ιστορίες: Λουκουμαδάκια, τα ελληνικά μίνι ντόνατ

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σπιτικά ποιοτικά λουκουμαδάκια, έτοιμα στο αψε – σβήσε. 

Υλικά για περίπου 50 κομμάτια:

 

  • 70 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες, χλιαρό
  • 70 γρ. νερό, χλιαρό
  • 25 γρ. μαγιά νωπή
  • 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
  • 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
  • μέλι
  • κανέλα
  • τριμμένα καρύδια ή σουσάμι ελαφρώς καβουρδισμένο, για γαρνίρισμα

Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή