Cavitation: Η θεραπεία που καταπολεμά το τοπικό πάχος

Cavitation: Η θεραπεία που καταπολεμά το τοπικό πάχος

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι περισσότερες γυναίκες σήμερα, σχεδόν το 81,5% του γυναικείου πληθυσμού, αντιμετωπίζουν πρόβλημα τοπικού πάχους δηλαδή τοπικής συσσώρευσης λίπους σε σημεία στο σώμα τους όπως στην περιφέρεια, στους μηρούς και γλουτούς και στην περιοχή της κοιλιάς, ενώ και ένας μεγάλος αριθμός ανδρών ταλαιπωρείται με συσσώρευση λίπους στην κοιλιά και στο στομάχι που δεν υποχωρεί όμως ούτε με διατροφή αλλά και ούτε και με άσκηση.Το τοπικό πάχος που είναι συσσωρευμένο επιλεκτικά λίπος σε συγκεκριμένα σημεία -λιποαποθήκες-  αποτελείται από υπέρμετρο αριθμό λιποκυττάρων, ο όγκος των οποίων έχει αυξηθεί έως και 60 φορές προκαλώντας και κατακρατήσεις υγρών παρεμποδίζοντας  την αποβολή των αχρήστων ουσιών από το σώμα.

Δυστυχώς, το τοπικό πάχος είναι μια κατάσταση λίπους η οποία δε βελτιώνεται με τη διατροφή αλλά και ούτε και με έντονη άσκηση. Πολλές φορές βλέπουμε το σώμα μας να αδυνατίζει και να ισχναίνει συνολικά, με κάποια ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική, όμως η τοπική συσσώρευση λίπους είναι ακόμη εκεί, προκαλώντας μας την απορία «μα για ποιό λόγο τελικά ξεκίνησα γυμναστική και δίαιτα;» Η αλήθεια είναι ότι  καμία δίαιτα και καμία γυμναστική δεν μπορεί να δώσει εντολή στο σώμα να «κάψει» και να αποβάλλει τοπικά και μόνο το λίπος από μια περιοχή!

Για την αντιμετώπιση του υπάρχουν ορθοί και αποτελεσματικοί  τρόποι, μη επεμβατικοί και ιδιαίτερα αυτή την εποχή, έχουμε μπροστά μας ακριβώς το χρονικό διάστημα που χρειαζόμαστε για να έχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα το καλοκαίρι. Η πιο αγαπημένη και απόλυτα ασφαλής μέθοδος ακούει στο όνομα Cavitation ή Σπηλαίωση στα Ελληνικά η οποία  δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως  «αναίμακτη λιποαναρρόφηση» αφού καταπολεμά το τοπικό λίπος χωρίς νυστέρι άμεσα, ριζικά και κυρίως ανώδυνα! Μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (40 kHz) δημιουργούνται μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καθώς καταρρέουν καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη άρα και την δομή των λιποκυττάρων (lipolyticeffect). Κάθε συνεδρία διαρκεί από 20 ως 45 λεπτά και είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατά του τοπικού πάχους και  της κυτταρίτιδας . Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δείτε διαφορά στο σώμα σας, μετρήσιμη σε πόντους (τουλάχιστον 3-6cm) ενώ μετά από μια ολοκληρωμένη θεραπεία 8 με 12 συνεδριών, η εικόνα σας θα έχει αλλάξει θεαματικά. Η τιμή της συνεδρίας του Cavitation κυμαίνεται από €60 έως €120, αναλόγως του χρόνου εφαρμογής του υπερήχου.

 

Από τις Ειρήνη Θαλασσινού και Γεωργία Κικεντζή ιδιοκτήτριες του ASSAI Beauty Experience & Spa, Κηφισίας & Δελφών 5, 21 1705 8261 assai.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή