Στ. Ράμφος: Με βάση το ψέμα οι ψηφοφόροι στην κάλπη την Κυριακή

Στ. Ράμφος: Με βάση το ψέμα οι ψηφοφόροι στην κάλπη την Κυριακή

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο γνωστός διανοούμενος, Στέλιος Ράμφος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έκανε λόγο για το εκλογικό παράδοξο αυτής της αναμέτρησης.

Όπως ανέφερε ο κ. Ράμφος, «είμαστε ενημερωμένοι με έναν ορισμένο τρόπο, με το αίσθημα μίας ελπίδας. Όμως, συμβαίνει το εξής παράξενο. Για πρώτη φορά στις εκλογές οι ψηφοφόροι, μεγάλος μέρος του ψηφίζουν με δεδομένο ότι θα γίνει ακριβώς το αντίθετο απ’ ότι λένε τα κόμματα και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ. Για πρώτη φορά οι ψηφοφόροι θα στηρίξουν την ψήφο τους στην πεποίθησή τους ότι λένε ψέματα οι δύο πρωταγωνιστές.

Σχετικά με το θέμα της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, ο κ. Ράμφος τόνισε: «Είμαι  σίγουρος ότι δεν θα υποχωρήσει η Ε.Ε. σχετικά με το σύστημα των κανόνων της. Εάν βρεθεί τρόπος να διαπραγματευτούν και να καταλήξουν σε συμφωνία δίχως να αλλάξουν τους κανόνες της, νομίζω ότι οι ελιγμοί είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Ράμφου στον Άρη Πορτοσάλτε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή