Κόκκινο κραγιόν: 4 tips για να το φορέσετε σωστά

Κόκκινο κραγιόν: 4 tips για να το φορέσετε σωστά

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτό που λένε πως ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί να απογειώσει όλο το look σας, δεν είναι και τόσο αλήθεια. Η αλήθεια είναι πως ένα κραγιόν μπορεί να ολοκληρώσει ιδανικά το μακιγιάζ σας, αν αυτό έχει γίνει σωστά.

Επειδή, λοιπόν, ένα κόκκινο κραγιόν δεν μπορεί να αναδειχθεί από μόνο του, τα παρακάτω 4 tips θα σας δείξουν τι άλλο χρειάζεται να κάνετε για να είστε βαμμένη στην εντέλεια.

1. Κραγιόν ή lipstick; Αν επιλέξετε ένα (matte) κραγιόν, τότε προτιμήστε foundation και concealer σε υγρή μορφή, ενώ αν σας αρέσει περισσότερο το lipstick, μην ξεχάσετε να βάλετε λίγο πούδρα στο πρόσωπο σας, ώστε να μην γυαλίζει υπερβολικά.

2. Bronze και μόνο. Tα χείλη σας θα αναδειχθούν περισσότερο αν τονίσετε τις γωνίες του προσώπου με λίγο bronzer πούδρα. Μην ξεχάσετε να βάλετε και στην περιοχή «Τ», αλλά και στο λαιμό.

3. Τονίστε τα φρύδια σας με λίγο σκούρα σκιά και στη συνέχεια απλώστε μία πιο ανοιχτή σκιά- κατά προτίμηση απαλή ροζ – στο εξωτερικό κόκκαλο. Στη συνέχεια, αυτά που θα χρειαστείτε για το βάψιμο των ματιών σας είναι eyeliner-μία λεπτή γραμμή είναι αρκετή, αρκετές στρώσεις μάσκαρα και λίγο λευκό μολύβι στο κάτω βλέφαρο!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή