Sneakers: 5 stylish συνδυασμοί

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα φοράτε το πρωί, το απόγευμα ακόμα και το βράδυ. Είναι τα πιο άνετα παπούτσια στη ντουλάπα κάθε γυναίκας και το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε είναι πώς θα τα συνδυάσετε σωστά σε κάθε σας σύνολο και όχι μόνο στα αθλητικά looks.

Τα αγαπημένα μας sneakers ήρθαν για να μείνουν και τα τελευταία χρόνια μας θυμίζουν πως η ζωή είναι ωραία χωρίς ψηλοτάκουνα. Κακά τα ψέματα, τα αθλητικά παπούτσια συνδυάζουν άνεση και στιλ και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Επιπλέον, μπορείτε να τα φορέσετε με τις φόρμες σας αλλά και με το αγαπημένο σας μάλλινο φόρεμα ή τη δερμάτινη φούστα σας και το ασπρόμαυρο πουκάμισό σας.

5 top looks για όλες τις ώρες της μέρας και σου δίνουμε ιδέες για να φοράτε τα sneakers σας κάθε στιγμή.

1. Sneakers και τζιν σαλοπέτα

Διάλεξε μία τζιν σαλοπέτα σε ίσια ή πιο φαρδιά γραμμή, γύρισε μια-δυο φορές τα μπατζάκια, φορέστε χρωματιστά καλτσάκια και ένα ζευγάρι slip on sneakers και δημιούργησε εύκολα ένα μοντέρνο και νεανικό σύνολο για τις πρωινές βόλτες σας.

2. Sneakers και δερμάτινη φούστα και πουλόβερ

Νομίζετε πως τα αθλητικά σας παπούτσια δεν ταιριάζουν με τα θηλυκά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας; Μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Φορέστε τα αγαπημένα σας μαύρα sneakers με μία δερμάτινη mini φούστα, ένα πουλόβερ και την καμπαρντίνα σας και θα κερδίσετε εύκολα τις εντυπώσεις.

3. Sneakers+φόρεμα σε ίσια γραμμή

Συνδυάστε ένα girly φόρεμα σε ίσια γραμμή με ένα ζευγάρι μονόχρωμα αθλητικά και ολοκληρώστε το look με ένα parka ή ένα άνορακ. Μπορείτε να προσθέσετε κι ένα oversized κασκόλ που θα δώσει extra πόντους στιλ στην εμφάνισή σας.

4. Sneakers και cropped υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο

Φορέστε τα sneakers σας και στο γραφείο. Συνδυάστε τα με ένα ριγέ ή μονόχρωμο πουκάμισο, ένα cropped υφασμάτινο παντελόνι και μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα statement ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα μεγάλο κολιέ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή