Γκ. Χαρδούβελης: Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει γρήγορα

Γκ. Χαρδούβελης: Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει γρήγορα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει του Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο υπουργός Οικονομικών χαρακτήρισε θετικό γεγονός την ποσοτική χαλάρωση, και πρόσθεσε:

«Όπως κάθε φορά, πριν από το Eurogroup κάνουμε μία συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και έχουμε μία στενή συνεργασία για τα ζητήματα του Eurogroup.Είχαμε μία εκτενή συζήτηση, κάναμε και μία ανάλυση των αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας της προηγούμενης εβδομάδας, η οποία, όπως ξέρετε, είναι αρκετά θετική για τα ελληνικά συμφέροντα και καταδεικνύει την ανάγκη να κλείσει πολύ γρήγορα η αξιολόγηση. Άρα, συζητήσαμε και αυτό, πως θα κλείσουμε και εμείς γρήγορα την αξιολόγηση».

Ακόμη, ο κ. Χαρδούβελης εμφανίστηκε αισιόδοξος γα το αποτέλεσμα των εκλογών, ενώ μετά από ερώτηση δημοσιογράφου τόνισε πως «η τρόικα θα έρθει, πρέπει να έρθει σύντομα».

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, την Ελλάδα στις Βρυξέλλες θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γκίκας Χαρδούβελης.

Το πρωί του Σαββάτου ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην πλατεία Συντάγματος, όπου  συνομίλησε με ψηφοφόρους και στελέχη του κόμματος. Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Μεσσηνία όπου αύριο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή