Κ. Παπούλιας: Τα προβλήματα θα συνεχιστούν

Κ. Παπούλιας: Τα προβλήματα θα συνεχιστούν

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανήσυχος για το μέλλον εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρ. Παπούλιας κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ενώ προέβλεψε ότι τα επόμενα χρόνια, θα ανακύψουν στη χώρα προβλήματα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε ψυχραιμία, αλλά και συμφωνία των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Στη δήλωσή του, ο κ. Παπούλιας δεν περιορίστηκε στα τυπικά, αλλά προχώρησε, από το 308ο εκλογικό τμήμα στο νησί Ιωαννίνων όπου ψήφισε, σε μια πολιτική παρέμβαση με αποδέκτες και τους πολίτες, τους οποίους κάλεσε να σκεφτούν καλά τι θα ψηφίσουν.

«Είναι μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Ελπίζω ο ελληνικός λαός, ένας λαός που έχει μακρά πείρα, θα επιλέξει τους καλύτερους για να τους στείλει στο Κοινοβούλιο. Αλλά επειδή προβλέπω ότι τα χρόνια που έρχονται θα είναι χρόνια με προβλήματα, θα έλεγα ότι πρέπει να υπάρχει μια ομόθυμη αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε κατάσταση. Πιστεύω, και πάλι το επαναλαμβάνω, ότι αυτός ο λαός, ο ελληνικός λαός και γνώση έχει και σοφία έχει και αποφασιστικότητα έχει» είπε ο κ. Κ. Παπούλιας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή