Μεταγραφική ενίσχυση στην κούρσα της κορυφής

Μεταγραφική ενίσχυση στην κούρσα της κορυφής

2' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, καθώς καμία ομάδα δεν είχε απώλειες στην 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο, επικρατώντας του ΟΦΗ με 3-0 και διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον 26χρονο Αργεντινό επιθετικό Φράνκο Χάρα από την Μπενφίκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων. Παράλληλα κινούνται στην αγορά του εξωτερικού για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ευελπιστώντας να κλείσουν θετικά την υπόθεση μέσα στα επόμενα 24ωρα. Να υπενθυμίσουμε ότι στον ΠΑΟΚ κατακυρώθηκε με 3-0 το παιχνίδι με τη Νίκη, αφού η ομάδα του Βόλου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.

Ο Παναθηναϊκός με σκόρερ τον Μάρκους Μπεργκ νίκησε την Καλλονή με 1-0 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και παρέμεινε σε απόσταση οκτώ και έξι βαθμών από την 1η και τη 2η θέση αντίστοιχα. Προβλήματα τραυματισμών «κληρονόμησαν» οι Πράνιτς και Κλωναρίδης και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί τα επόμενα 24ωρα. Στο «βούρκο» της Τρίπολης, ο Αστέρας επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 2-0 και διατηρήθηκε στην 4η θέση. Από κει και έπειτα, η Ξάνθη «κόλλησε» στα Πηγάδια στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς έφερε ισοπαλία με σκορ 1-1. Εντυπωσιακή νίκη και εξόχως σημαντική στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε η Κέρκυρα επί της Βέροιας με 4-0. Εξίσου πολύτιμο ήταν και το τρίποντο που πήρε ο Πανθρακικός στον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, τον οποίο νίκησε με 1-0.

Η 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώνεται σήμερα με τη διεξαγωγή δύο αγώνων. Το πρώτο κατά χρονολογική σειρά παιχνίδι φιλοξενείται στο Αγρίνιο, όπου ο 5ος της βαθμολογίας Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Ατρόμητο που βρίσκεται στην 7η θέση με διαφορά δύο βαθμών (ώρα έναρξης, 17.15). Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μάκης Χάβος, έχει στη διάθεσή του τον Βιγιαφάνιες, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Λαζάρ. Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Μορένο και Ράφαλ. Από την άλλη πλευρά, στην αποστολή της ομάδας του Περιστερίου βρίσκονται τόσο ο Μαρσελίνιο (αποκτήθηκε την περασμένη εβδομάδα από την Κατάνια) όσο και ο Ναπολεόνι, ο οποίος στις αρχές της περασμένης εβδομάδας αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός πλάνων του Ρικάρντο Σα Πίντο είναι ξανά ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος αποτελεί «ξένο σώμα» για τον Ατρόμητο.

Ακολούθως, στις 19.30 θα διεξαχθεί στα Περιβόλια η αναμέτρηση του 12ου της βαθμολογίας Πλατανιά με τον προτελευταίο, Εργοτέλη. Ο τεχνικός της ομάδας των Χανιών, Γιάννης Χριστόπουλος, δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Νέπλιακ και Τζίλβαν. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι Μιλούνιοβιτς και Μπανανά αφού ξεπέρασαν τον τραυματισμό τους. Για τον Εργοτέλη ο αγώνας είναι πάρα πολύ κρίσιμος για την παραμονή του στην κορυφαία κατηγορία. Ο Γιάννης Ταουσιάνης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματισμένων Μπρούνο και Γιοβάνοβιτς, όμως υπολογίζει για πρώτη φορά τους νεοαποκτηθέντες Τζίλας και Ουλά, αλλά και τον Μπόε Καν που επανήλθε απ’ τον μικροτραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή