Η Paulina Vega στέφθηκε Μις Υφήλιος 2015

Η Paulina Vega στέφθηκε Μις Υφήλιος 2015

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Paulina Vega από την Κολομβία στέφθηκε χθες Μις Υφήλιος στον διαγωνισμό ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μαϊάμι. Η κόρη του διάσημου κολομβιανού τραγουδιστή Gaston Vega είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο της Barranquilla και σκοπεύει να συνεχίσει τις σπουδές της στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Όσο για την ελληνίδα διαγωνιζόμενη Ισμήνη Νταφοπούλου μπορεί να μην κατάφερε να διακριθεί αλλά γοήτευσε το κοινό με την εξυπνάδα της και την ιδιαίτερη ομορφιά της. Η διαγωνιζόμενη που κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση του κοινού ήταν η Μις Τζαμάικα που με το στιλάτο χτένισμά ης, την αυτοπεποίθησή της και την αντισυμβατική ομορφιά της θεωρούταν το φαβορί για το στέμμα της Μις Υφηλίου. Μάλιστα, όταν έφυγε από τη σκηνή το κοινό δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της επιτροπής. Η Paulina πάντως είναι μια κοπέλα που όπως δήλωσε δεν ενδιαφέρεται μόνο να είναι όμορφη και glamorous αλλά και να γίνει μια έξυπνη επαγγελματίας που θα δουλέψει σκληρά.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή