5 γεύματα για flat κοιλιά

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να απαλλαγείτε από το λίπος της κοιλιάς δεν χρειάζεται ούτε να κάνετε μια αυστηρή δίαιτα ούτε να περιορίσετε τις ποσότητες των γευμάτων. Αρκεί να ακολουθήσετε μια διατροφή με τρόφιμα που σας χορταίνουν και βοηθούν στην απώλεια βάρους. Τα παρακάτω 5 γεύματα είναι ιδανικά για όσους θέλουν να αποκτήσουν flat κοιλιά και περιέχουν μόλις 400 θερμίδες.

Κοτόπουλο με λαχανικά

Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε ελάχιστο ελαιόλαδο και σοτάρουμε πιπεριές, καλαμπόκι, μαύρα φασόλια και ένα βρασμένο κοτόπουλο. Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε με καστανό ρύζι.

Πίτσα με πέστο

Επιλέξτε μια ζύμη ολικής άλεσης και ετοιμάστε τα υπόλοιπα υλικά: Θα χρειαστείτε μια κουταλιά σάλτσα πέστο, λευκά φασόλια, κόκκινες πιπεριές και παρμεζάνα!

Σαλάτα με τόνο

Σε ένα μπολ αναμείξτε δυο κουταλιές ελαιόλαδο με ξύδι από κόκκινο κρασί, ρίγανη και αλάτι. Περιχύστε πάνω από τη σαλάτα που περιέχει μαρούλι, τόνο, αγγούρι, ντομάτα, κους κους, φέτα και ελιές.

Σαλάτα με κινόα

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε χυμό γκρέιπφρουτ με ελαιόλαδο, μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε πάνω από τη σαλάτα ποτ περιέχει κινόα, ψίχα καβουριού, αβοκάντο και μαρούλι ή ρόκα.

Σάντουιτς με σπανάκι

Επιλέξτε ψωμί ολικής άλεσης και γεμίστε με μισή κούπα σπανάκι, καρδιά αγκινάρας, κοτόπουλο φιλέτο, τυρί. Ψήστε για λίγα λεπτά στο γκριλ ή σε μια τοστιέρα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή