Με Μπεργκ «χτίζει» τις νέες βάσεις

Με Μπεργκ «χτίζει» τις νέες βάσεις

2' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Οριστικό τέλος σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και θεωρίες συνωμοσίας έβαλαν χθες Παναθηναϊκός και Μάρκους Μπεργκ, αφού η υπογραφή της νέας συμφωνίας των δύο πλευρών και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, καθησύχασαν τους οπαδούς των «πρασίνων» και εξαφάνισαν κάθε πιθανότητα εμπλοκής στην υπόθεση της παραμονής του Σουηδού επιθετικού στην ομάδα.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρκους Μπεργκ για τη μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Σουηδού επιθετικού, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018» ανέφερε η «πράσινη» ΠΑΕ που μπορεί πλέον να «χτίσει» ένα γερό σύνολο γύρω από τον ηγέτη της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος με το νέο μου συμβόλαιο. Ολοι στον Σύλλογο με αγάπησαν από την πρώτη ημέρα, ο κόσμος είναι εκπληκτικός απέναντί μου, αλλά και απέναντι σε όλους στην ομάδα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και μεγάλες προοπτικές. Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συνεχίσω τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Να ξέρετε ότι βλέπω ένα πολύ καλό και… πράσινο μέλλον» δήλωσε ο Μπεργκ μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Το θέμα Μπεργκ είχε αναμενόμενα θετικό τέλος και το επόμενο… διακύβευμα για τον Παναθηναϊκό είναι αυτό της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Η προετοιμασία του αγώνα της Πέμπτης με την Skoda Ξάνθη έχει ξεκινήσει με τον Γιάννη Αναστασίου να υπολογίζει κανονικά τον Ντάνιελ Πράνιτς που αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στη νίκη (1-0) επί της Καλλονής, το περασμένο Σάββατο. Αντίθετα, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που επίσης αποχώρησε με πρόβλημα από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί την Πέμπτη. Απών από τη χθεσινή προπόνηση ήταν ο Ουασίμ Μπούι που έχει εξασφαλίσει άδεια. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί.

Στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, οι «πράσινοι» έχουν το πάνω χέρι μετά την ισοπαλία τους στην ακριτική πόλη με 1-1 στον πρώτο αγώνα. Αλλωστε, στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται πολύ δυνατός και κυρίως πειθαρχημένος στην άμυνα. Αν εξασφαλίσει και κόντρα στην Ξάνθη το μηδέν παθητικό, τότε θα έχει σφραγίσει το εισιτήριο για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος.

Γενική είσοδος 10 ευρώ

«Σύμμαχος» σε αυτή την προσπάθεια αναμένεται να είναι για μία ακόμη φορά και ο κόσμος της ομάδας που θα μπορέσει να παρακολουθήσει τον αγώνα με 10 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΟΤΕ με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Απ. Νικολαΐδης", την Πέμπτη 29/1, στις 19.00. Η διάθεση των εισιτηρίων ορίστηκε με γενική είσοδο 10€ σε όλες τις Θύρες, με 15€ στη Θύρα 10 και 30€ στη Θύρα 3. Η διάθεση ξεκινά σήμερα για όλους τους φιλάθλους τόσο ηλεκτρονικά από το επίσημο site της ομάδας pao.gr όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου μας στη Θύρα 4 της Λεωφόρου (9.30 με 17.30). Την ημέρα του αγώνα η διάθεση θα γίνεται από το πρωί στις 9.30 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης. Ολοι οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν έως 4 εισιτήρια στο όνομά τους. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα με την παρουσία μας και την ωθούμε στη νίκη μόνο με τη φωνή μας. Ραντεβού τη Λεωφόρο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή