Ατέλειωτο παιχνίδι και μεγάλοι νικητές στη γιορτή της Nortec Multimedia στο The Mall Athens

Ατέλειωτο παιχνίδι και μεγάλοι νικητές στη γιορτή της Nortec Multimedia στο The Mall Athens

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Nortec Multimedia γιόρτασε στις 29 Δεκεμβρίου το κλείσιμο της χρονιάς με μια μεγάλη εκδήλωση, γεμάτη παιχνίδι! Η μεγάλη αυτή γιορτή ήρθε να κλείσει τη 2μηνη παρουσία της Nortec Multimedia στο The Mall Athens, όπου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τις πολυαναμενόμενες νέες κυκλοφορίες της Nintendo, όπως τα Super Smash Bros. για 3DS και Wii U, τα Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire, το Bayonetta 2 για Wii U, το Hurule Warriors για Wii U, και τα Amiibo.

H γιορτή τα είχε κυριολεκτικά όλα! Όλοι οι φίλοι της Nintendo ήταν εκεί για να παίξουν, να διασκεδάσουν και φυσικά να λάβουν μέρος στις μεγάλες κληρώσεις. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα karts να παίρνουν φωτιά στο Wii U Mario Kart 8 Tournament, το οποίο διοργανώθηκε σε συνεργασία με το ολοκαίνουριο gaming site gamersgrinder.com. Το επίπεδο αποδείχτηκε ιδιαίτερα υψηλό και ο ανταγωνισμός σκληρός. Μετά από αγώνες 3 ωρών μεταξύ των συμμετεχόντων, ο μεγάλος νικητής να κατάφερε να κερδίσει ένα Wii U HW Basic + Wii U Super Smash Bros. Το gamersgrinders.com δεν άφησε παραπονεμένους τον 2ο και τον 3ο νικητή δίνοντας και σε εκείνους δώρα Nintendo.

Στη συνέχεια, ενώ οι fans της Nintendo διασκέδασαν παίζοντας με τους αγαπημένους τους τίτλους, έκανε την εμφάνιση του o Super Mario, ο εμβληματικός ήρωας μικρών και μεγάλων, δίνοντας την ευκαιρία στους fans να φωτογραφηθούν και να παίξουν μαζί του. Ο Super Mario όμως δεν ήταν μόνος του, καθώς στον χώρο της Nintendo έκανε την εμφάνιση του και ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος αν και δεν τραγούδησε είχε την ευκαιρία να παίξει Wii U Super Smash Bros, 3D Super Mario 3D World και άλλα αγαπημένα παιχνίδια δείχνοντας να τα καταφέρνει αρκετά καλά. Ο Γιώργος Σαμπάνης πραγματοποίησε και την Μεγάλη Κλήρωση η οποία μοίρασε πλούσια δώρα Nintendo στους νικητές!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή