Οι πιο stylish ολόσωμες φόρμες για κάθε σιλουέτα

Οι πιο stylish ολόσωμες φόρμες για κάθε σιλουέτα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σημερινό σας πρόγραμμα είναι φορτωμένο και θέλετε να επιλέξετε για το ντύσιμό σου κάτι άνετο και στιλάτο. Το πρωί θα πάτε στο γραφείο, το μεσημέρι έχετε επαγγελματική συνάντηση, στη συνέχεια γεύμα, ραντεβού με τις φίλες σας και το βράδυ θα βγείτε για ποτό με τον αγαπημένο σας. Θα είστε από το πρωί μέχρι το βράδυ εκτός σπιτιού και η πιθανότητα να προλάβετε να αλλάξετε είναι σχεδόν απίθανη. Άρα πρέπει να βρείτε τα σωστά κομμάτια που θα είναι άνετα, περιποιημένα και σοφιστικέ για το γραφείο, αλλά και απολύτως μοντέρνα και chic για τη βραδινή σας βόλτα.

Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε μία ολόσωμη φόρμα που σίγουρα έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και επιπλέον, τονίζει με τον καλύτερο τρόπο τη γυναικεία σιλουέτα; Το βασικό είναι να ανακαλύψετε την κατάλληλη για το ύψος και τον σωματότυπο σας. Αν είστε petite διαλέξτε μία jumpsuit που έχει λάστιχο ή ραφή στη μέση και τελειώνει σε καμπάνα, για να δείχνει τα πόδια σας πιο μακριά. Αν έχετε καμπύλες, δοκιμάστε ολόσωμες φόρμες σε πιο στενή, θηλυκή γραμμή για να αναδεικνύουν τα σωστά σημεία, ενώ αν είστε ψηλή μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερες.

Για μία all day εμφάνιση, λοιπόν, διάλεξε μία ολόσωμη φόρμα με ψηλοτάκουνα ankle boots, ένα ζευγάρι γόβες, μπαλαρίνες ή oxford shoes και προσθέστε ένα statement κόσμημα για να δώσετε extra πόντους στιλ στο σύνολό σας. Ολοκληρώστε το look σας με μία κλασική καμπαρντίνα ή ένα παλτό που δένει με ζώνη στη μέση και κρατήστε μία άνετη handbag που χωράει τα απαραίτητα.

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή