Και υπουργός και μπλόγκερ ο Γιάνης Βαρουφάκης

Και υπουργός και μπλόγκερ ο Γιάνης Βαρουφάκης

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανάληψη του υπουργείου Οικονομικών ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας ο Γιάνης Βαρουφάκης. Οπως έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του αν και η συγκεκριμένη θέση δεν συνάδει μς τέτοιου είδους μορφές επικοινωνίας, ο ίδιος δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την τακτική του να επικοινωνεί με αυτόν τον τρόπο με τους πολίτες.

Αναλυτικά το μήνυμά του έχει ως εξής:

«Μου είπαν ότι έχει έρθει η ώρα να "το βουλώσω". Το σχέδιο μου όμως είναι να αψηφήσω την εντολή. Να συνεχίσω να κάνω αναρτήσεις στην προσωπική μου ιστοσελίδα αν και θεωρείται ανάρμοστο και ανεύθυνο για έναν υπουργό Οικονομικών να επιδίδεται σε τέτοιες απρεπείς μορφές επικοινωνίας. Λογικά οι αναρτήσεις μου θα είναι όλο και πιο αραιές και σύντομες. Ελπίζω όμως να σας αποζημιώσω με πιο «ζουμερές» απόψεις, σχόλια και αναλύσεις. Προκειμένου να αναβιώσει η ελπίδα πρέπει όλοι να αγωνιστούμε ώστε να αλλάξουμε ένα ζοφερό παρελθόν. Η διατήρηση μιας ανοιχτής γραμμής με τον έξω κόσμο μπορεί να αποτελέσει ένα μικρό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Συνεπώς, συνεχίστε να επισκέπτεστε αυτόν τον χώρο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή