Kristen Stewart: Θα εγκαταλείψει τελικά την υποκριτική;

Kristen Stewart: Θα εγκαταλείψει τελικά την υποκριτική;

3' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Hollywood, η Kristen Stewart δεν ήταν ποτέ αυτό που αποκαλούμε ‘λαμπερή σταρ’. Η δόξα που της έφερε ο ρόλος της Bella στη δημοφιλή σειρά ταινιών 'Twilight' δεν της ταίριαζε, ενώ η δημοσιοποίηση της προσωπικής της ζωή την εκνεύριζε. Η όμορφη αμερικανίδα δεν θέλησε ποτέ να υιοθετήσει το προφίλ της κινηματογραφικής σταρ που ενδιαφέρεται μόνο για το στιλ της και τη διατροφή της, αντίθετα διατηρούσε πάντα ένα χαμηλό και ενίοτε ‘αντί-σταρ’ προφίλ δείχνοντας πως δεν θέλει να γίνει πρωταγωνίστρια σε δημοσιεύματα ή αντικείμενο θαυμασμού. Μετά το Twilight επιδίωξε ρόλους πιο ενδιαφέροντες και εντελώς διαφορετικούς προκειμένου να αποδείξει ότι όχι μόνο έχει ταλέντο αλλά και πως πάνω από όλα βάζει την τέχνη. Πριν μερικούς μήνες είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική και πλέον, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή ‘Live! With Kelly & Michael’, επιβεβαίωσε ότι στόχος της είναι να εγκαταλείψει το Hollywood και να ασχοληθεί με τη ζωγραφική.

Μετά το ‘The Runaways’ και το ‘On the Road’, η Stewart έδειξε την προτίμησή της σε πιο πολύπλοκους ρόλους, ενώ ακολούθησε μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδος για την ηθοποιό αφού μετά το ‘Camp X-Ray’, το ‘Clouds of Sils Maria’ και το ‘Still Alice’ θα πρωταγωνιστήσει σε ακόμα τρεις ταινίες μέσα στο 2015. Όπως δήλωσε η ίδια μετά από μια πολυάσχολη χρονιά πλέον χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό της. Ο χωρισμός της με τον Robert Pattinson και το σκάνδαλο για την απιστία της μπορεί να μην λειτούργησαν αρνητικά για την καριέρα της αλλά σίγουρα την επηρέασαν στην απόφασή της να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. «Θέλω να μείνω στο σπίτι για λίγο. Δούλεψα αρκετά τα τελευταία δύο χρόνια. Θέλω να αναπνεύσω και να δουλέψω με τα χέρια μου, έχω ήδη ζωγραφίσει έξι πίνακες και το απολαμβάνω», είπε η Kristen που όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν θέλει να παραμείνει ηθοποιός αλλά αποφάσισε να δημιουργήσει ένα εργαστήρι όπου θα ασχολείται με την ζωγραφική.

Η ζωγραφική είναι μία από τις μεγάλες της αγάπες αλλά δεν σκοπεύει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό. Όπως δήλωσε «Λες μια λεπτομέρεια για τη ζωή σου και ξαφνικά το διογκώνουν και λένε ‘Α! Είσαι ζωγράφος τώρα’. Όχι δεν είμαι. Απλά θα βρίσκομαι σε μια τάξη ζωγραφικής το γκαράζ μου». Η 24χρονη ηθοποιός είχε εξηγήσει σε συνέντευξή της στο USA Today τον Οκτώβριο πως το γεγονός ότι ξεκίνησε την υποκριτική από τόσο μικρή ηλικία την έκανε να αισθάνεται ανεπαρκής αναφορικά με τις υπόλοιπες τέχνες με τις οποίες ήθελε να καταπιαστεί: «Θα αγοράσω ένα στούντιο στο Λος Άντζελες. Αυτή τη στιγμή φτιάχνω και μια ταινία. Κάνω διάφορα πράγματα. Δεν ξέρω ακόμα πως θα τα βγάλω προς τα έξω αλλά είναι πολύ σημαντικά για μένα. Επίσης γράφω συνέχεια», είχε δηλώσει η Kristen που δεν αποκλείεται να δοκιμάσει τις ικανότητές της τόσο στην σκηνοθεσία όσο και στη συγγραφή σεναρίου ταινιών.

Πρόσφατα, η ηθοποιός δήλωσε ότι αγαπάει πολύ τη μαγειρική και πως μπορεί να μαγειρέψει οτιδήποτε της ζητηθεί. «Μου αρέσει να μαγειρεύω, μπορώ να κάνω τα πάντα. Νομίζω ότι είμαι καλή μαγείρισσα και αγαπώ πολύ το φαγητό», είπε η σταρ. Μάλιστα,τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον διάσημο chef Alton Brown, τον οποίο θαυμάζει πολύ. Η Ruth Bernstein υπεύθυνη επικοινωνίας και συνεργάτιδα της Stewart, μάλιστα, που δεν γνώριζε πόσο μεγάλη θαυμάστρια του σεφ ήταν η ηθοποιός, σάσιστε κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους εξαιτίας των περίεργων εκφράσεων του προσώπου της Stewart: «Τον είδα και εκείνη δεν τον αναγνώρισε. Απλά της απάντησα ότι είναι ένα μεγάλος σεφ που έχει εκπομπή στο Food Network». Η Kristen περά από την ζωγραφική και τη μαγειρική μίλησε και για μια ακόμα μεγάλη της αγάπη, τον σκύλο της: «Το όνομά της είναι Coal και είναι πραγματικά το φως στη ζωή μου. Την βρήκα σε ένα γήπεδο του γκολφ και πλέον έχω τρία σκυλιά».

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία Still Alice που ήδη έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία κυρίως για την εκπληκτική ερμηνεία της Julianne Moore υποδυόμενη μια γυναίκα που μαθαίνει ότι πάσχει από Alzheimer.  Όπως είπε η Stewart: «Την γνωρίζω εδώ και αρκετά χρόνια και μερικές φορές υποδύεσαι κάτι που σου βγαίνει πολύ φυσικά. Θα μπορούσε να είναι η μαμά μου. Δεν ήταν πολύ δύσκολο να την κοιτάζω και να νιώθω τον φόβο της. Ήθελα να κάνω τα πάντα για να την υποστηρίξω και να την βοηθήσω να νιώθει καλύτερα κάθε μέρα ακόμα κι αν ήταν δύσκολο για εκείνη. Εννοείται ότι είναι πιο δύσκολο για αυτόν που το περνάει και ευτυχώς τόσο η Julie όσο κι εγώ είχα τις καλύτερες οδηγίες. Δεν υπάρχει μια στιγμή στην ταινία που δεν ήμουν απόλυτα εκεί. Δεν υποδυόμουν κάποιον που είναι διαφορετικός από εμένα. Ουσιαστικά είμαι ο εαυτός μου σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και ήταν τόσο ικανοποιητικό και αληθινό για μένα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή