Nude μανικιούρ: Η νέα τάση της σεζόν

Nude μανικιούρ: Η νέα τάση της σεζόν

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Nude lips, nude nails, nude outfit: Το nude χρώμα  δεν απουσιάζει πλέον από παλέτα των χρωμάτων των προϊόντων ομορφιάς και φυσικά είναι τάση για αυτή αλλά και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο ταιριάζει σε όλες μας το nude manicure; Αν σκέφτεστε να κάνετε και εσείς nude nails, διαβάστε τα παρακάτω tips πριν αποφασίσετε να το τολμήσετε:

1. Ταλαιπωρημένα νύχια. Βάφετε τα νύχια σας συνέχεια με αποτέλεσμα να έχουν κιτρινίσει; Τότε είναι προτιμότερο να μην τα βάψετε σε nude χρώμα. Ο λόγος; Το nude είναι αρκετά απαλό χρώμα και μετά από μερικές μέρες σίγουρα θα φαίνεται άσχημο το αποτέλεσμα. Προτιμήστε ένα πιο σκούρο χρώμα που θα καλύψει σίγουρα το πρόβλημά σας ή μην τα βάψετε καθόλου.

2. Κοντά νύχια. Το nude χρώμα ταιριάζει πάρα πολύ με τα μακριά τριγωνισμένα νύχια. Αν τρώτε τα νύχια σας ή τα κόβετε κοντά, τότε το nude χρώμα δεν θα αναδειχθεί καθόλου, αντιθέτως τα νύχια σας θα φαίνονται σαν άβαφτα.

3. Να κάνετε σχέδια ή όχι; Επειδή το nude είναι απαλό χρώμα, το αποτέλεσμα δεν θα είναι καθόλου υπερβολικό αν κάνετε μερικά σχέδια. Ωστόσο μην το παρακάνετε, γιατί δεν θα είναι τόσο chic το αποτέλεσμα. Ένα σχέδιο της επιλογής σαςστον παράμεσο είναι ό,τι πρέπει!

4. Γαλλικό με nude. Είναι τάση, αλλά δεν την ξέρουμε και τόσο καλά. Για κάποιο λόγο επιμένουμε να βάφουμε τα νύχια μας μόνο nude και να μην δοκιμάζουμε γαλλικό με nude. Δοκιμάστε γαλλικό με nude βάση και μαύρη γραμμή!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή