Κέρδη και εμπλουτισμός χαρτοφυλακίου για τη ΔΕΘ-Helexpo

Κέρδη και εμπλουτισμός χαρτοφυλακίου για τη ΔΕΘ-Helexpo

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κερδοφορία για τρίτη συνεχή χρονιά, διεθνοποίηση και εμπλουτισμός χαρτοφυλακίου εκθεσιακών προϊόντων: στο τρίπτυχο αυτό επικεντρώνεται ο προγραμματισμός της ΔΕΘ-Helexpo Α.Ε. για τη χρήση του 2015, όπως γνωστοποίησε χθες ο πρόεδρος της εταιρείας, Τάσος Τζήκας, με την ευκαιρία συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της 9ης διεθνούς έκθεσης παραγωγικών ζώων Zootechnia, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη στις 29 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου.

«Το 2014, το οικονομικό αποτέλεσμα της έκθεσης θα είναι πολύ ικανοποιητικό και υψηλότερο από το 2013. Εχουμε ένα άλμα στην κερδοφορία. Το 2015 θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία λειτουργικής κερδοφορίας για τρίτη χρονιά. Επίσης, θα μπουν νέα προϊόντα, ενώ το μεγάλο στοίχημα από το 2015 και μετά είναι η ήπια διεθνοποίηση, μέσα από συνεργασίες με διεθνείς εκθεσιακούς οργανισμούς», επισήμανε ο κ. Τζήκας και πρόσθεσε ότι η διοίκηση της εταιρείας ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με διεθνείς εκθεσιακούς οργανισμούς (σ.σ. η ΔΕΘ-Helexpo συνήψε πρόσφατα εκθεσιακή συνεργασία με τον μεγαλύτερο εκθεσιακό όμιλο του κόσμου, τη Reed Exhibitions, ενώ υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Ζάγκρεμπ στην Κροατία).

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών θα μπορούσε να ανακόψει την πορεία διεθνοποίησης της ΔΕΘ-Helexpo, ο κ. Τζήκας επισήμανε ότι δεν θεωρεί κάτι τέτοιο πιθανό. «Κάνουμε τη δουλειά μας και όχι πολιτική. Στην τελευταία συνάντησή μας με τον κ. Τσίπρα, τον Σεπτέμβριο, όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον ενημερώσαμε ότι σημαία μας είναι η διεθνοποίηση και είχε συμφωνήσει απόλυτα», υπογράμμισε.

Απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με το αν φοβάται πως η αλλαγή κυβέρνησης θα σηματοδοτήσει και αλλαγή διοίκησης στην εταιρεία, είπε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε τη δουλειά μας με μεγάλο κέφι. Αυτό το ενδεχόμενο δεν μας απασχολεί καθόλου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή