Μπαλαρίνες: 18 συνδυασμοί για να φαίνεστε πιο ψηλή

Μπαλαρίνες: 18 συνδυασμοί για να φαίνεστε πιο ψηλή

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέλετε να αφήσετε για λίγο τα ψηλοτάκουνα στη ντουλάπα σας, αλλά να μη χάσετε το στιλ σας; Οι άνετες μπαλαρίνες είναι το ζευγάρι παπουτσιών που μπορείτε να φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να είστε στιλάτη κάθε στιγμή.

Αν έχετε μία ψηλόλιγνη σιλουέτα, δεν χρειάζεται καν να το σκεφτείτε και μπορείτε να τις συνδυάζετε με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Τι γίνεται όμως αν έχετε petite σιλουέτα; Φυσικά και μπορείτε να τις φορέσετε, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το σωστό ζευγάρι και να το συνδυάσετε με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ. Άλλωστε, οι μπαλαρίνες είναι ένα ζευγάρι παπουτσιών που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες, σωματότυπους, budget και περιστάσεις.

Αν, λοιπόν, νιώθετε πως σας λείπουν 3-4 εκατοστά, αλλά λατρεύετε τις φλατ μπαλαρίνες, μπορείτε να τις συνδυάσετε με ίδιο χρώμα καλσόν ή παντελόνι, ώστε να δημιουργήσετε το εφέ μιας πιο ψηλής σιλουέτας. Έτσι, θα αντικαταστήσουν με επιτυχία και τις γόβες stiletto σου αλλά και τα ψηλοτάκουνα ankle boots σας.

Διαλέξτε prints ή ένα μονόχρωμο ζευγάρι σε μαύρο, ταμπά ή nude και συνδυάστε το με το αγαπημένο σας τζιν, ένα υφασμάτινο παντελόνι, φόρεμα, φούστα ή μία ολόσωμη φόρμα. Φορέστε στο γραφείο τις κομψές μπαλαρίνες σας με υφασμάτινο cigarette παντελόνι σε παρόμοια απόχρωση και ένα printed πουκάμισο, ενώ για τη βραδινή σας εμφάνιση συνδυάστε τις με ένα μικρό μαύρο φόρεμα, οπάκ καλσόν στον ίδιο τόνο και ένα statement κόσμημα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή