Ελ. Κουντουρά: Καμία ενέργεια εις βάρος των προϊόντων all-inclusive

Ελ. Κουντουρά: Καμία ενέργεια εις βάρος των προϊόντων all-inclusive

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθησυχαστική σε ό,τι αφορά το θεσμό του all inclusive εμφανίστηκε η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, η οποία σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το συγκεκριμμένο ζήτημα είπε τα εξής:

«Δεν θα υπάρξει καμία ενέργεια εις βάρος των προϊόντων all-inclusive. Αντίθετα μέσα από την περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση των συγκεκριμένων προϊόντων θα ενισχυθεί η διάχυση του οφέλους του συγκεκριμένου τουριστικού προϊόντος στις τοπικές αγορές και κοινωνίες».

Χθες στη διάρκεια της τελετής παραλαβής των νέων καθηκόντων της, δήλωσε ότι θα εργαστεί προς την κατεύθυνση της αύξησης του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας.

Επίσκεψη στον ΕΟΤ

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η κ. Κουντουρά επισκέφθηκε τον ΕΟΤ και είχε πολύωρη ενημέρωση από τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Π. Λειβαδά, τον πρόεδρο Χρ. Πάλλη και υπηρεσιακούς παράγοντες. Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης η υπουργός Τουρισμού επισκέφθηκε όλους τους ορόφους του Οργανισμού και χαιρέτησε τους εργαζόμενους οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο της.

Από την πλευρά της η κα υπουργός κάλεσε τους εργαζόμενους να εντείνουν τις προσπάθειες τους και τους ζήτησε επίσης να έχουν μια ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή