Σε κλίμα οδύνης οι κηδείες των σμηναγών

Σε κλίμα οδύνης οι κηδείες των σμηναγών

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα σε κλίμα βαθύτατης οδύνης έγιναν το μεσημέρι οι κηδείες των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο δυστύχημα στην αεροπορική βάση του Los Llanos, στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του σμηναγού Παναγιώτη Λάσκαρη έγινε στον Ιερό ναό Αγίου Αντωνίου, στη Ριζούπολη Αττικής ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία του σμηναγού Αθανάσιου Ζάγκα έγινε στον Ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας, στην Αργυρούπολη Αττικής.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, σύσσωμη η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη των Τριών Κλάδων, αποχαιρέτισαν τους δύο αξιωματικούς.

Τιμές απέδωσαν αγήματα της Πολεμικής Αεροπορίας.

«Αποχαιρετούμε σήμερα δυο ήρωες που έπεσαν εν καιρώ ειρήνης, επάνω στο καθήκον τους. Συγκαταλέγονται μαζί με όλους εκείνους τους ήρωες της Πολεμικής Αεροπορίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, σε εκείνους που έπεσαν για την ασφάλεια όλων μας, για τη προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Εν τω μεταξύ όπως γνωστοποίησε ο κ. Καμμένος οι έρευνες για τη διακρίβωση των αιτιών του δυστυχήματος προχωρούν πολύ καλά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή