Π.Φ.Ο: Αποκυήματα νοσηρής φαντασίας τα σενάρια για τα αδέσποτα

Π.Φ.Ο: Αποκυήματα νοσηρής φαντασίας τα σενάρια για τα αδέσποτα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποκυήματα φαντασίας νοσηρών εγκεφάλων που υποκρύπτουν οικονομικά συμφέροντα που σχετίζονται με το παράνομο εμπόριο ζώων συντροφιάς φωτογραφίζουν ως διακινητές φρικτών σεναρίων που είδαν το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο για την τύχη ελληνικών αδέσποτων φιλοζωικές οργανώσεις με σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Συγκεκριμένα η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία και αλλα φιλοζωικά σωματεία καταγγέλουν ως μεθοδευμένα δημοσιεύματα για την τύχη των αδέσποτων που με κόπο και προσωπικές θυσίες εθελοντές κατορθώνουν να τους βρουν ένα σπίτι σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σώζοντας τα απο το δρόμο, τη πείνα και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης. Οι φιλοζωικές οργανώσεις αναμένεται να απευθυνθούν στους αρμόδιους υπουργούς και στις εισαγγελικές αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση παραμονή εκλογών, άγωστοι κινήθηκαν εναντίον νόμιμων διαδικασιών υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Η ανώνυμη καταγγελία ήταν για συμμετοχή σε «κύκλωμα κτηνοβασίας». Έτσι ξεκίνησε, στα αεροδρόμια όλης της χώρας, μια σειρά αυθαίρετων συλλήψεων των εθελοντών. "Δεν θα ανεχθούμε πλέον τη μεθοδευμένη σπίλωση του ονόματος και της δράσης των φιλοζωικών φορέων", υπογραμμίζουν. 

Επισυνάπτεται ολόκληρη η ανακοίνωσή τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή