Μακιγιάζ: 5 συμβουλές για να ξεχωρίζετε πάντα

Μακιγιάζ: 5 συμβουλές για να ξεχωρίζετε πάντα

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Όχι, όχι δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στις γυναίκες», λέμε συνήθως μέχρι να δούμε μια φίλη μας να φοράει το ίδιο φόρεμα με εμάς και να της ταιριάζει περισσότερο. Δεν χρειάζεται να απολογούμαστε γιατί καμία γυναίκα δεν θέλει να βλέπει μια άλλη α. να φοράει το ίδιο ρούχο με εκείνη β. το ρούχο να είναι αυτό που ήθελε να αγοράσει και γ. να έχει κάνει καλύτερο μακιγιάζ. Αν, λοιπόν, έχετε κανονίσει να βγείτε με τις φίλες σας, διαβάστε πρώτα 5 συμβουλές μακιγιάζ για να ξεχωρίζετε πάντα.

1.       Το παν είναι η βάση. Τι προσέχουν οι γυναίκες μεταξύ τους; Τη λαμπερή επιδερμίδα, τα σπυράκια και γενικά αν είναι ή όχι υγιές το πρόσωπό μας. Για το λόγο αυτό φροντίστε να έχετε βάλεις μία καλή στρώση foundation και να έχετε καλύψει τα σημάδια και τους μαύρους κύκλους με concealer.

2.       Μην πιάσετε τα μαλλιά σας σε κοτσίδα. Φροντίστε να τα έχετε κάτω και να είναι χτενισμένα. Μην τα αμελήσετε γιατί σίγουρα οι φίλες σας θα τα έχουν στην εντέλεια.

3.       Ένα καλό μανικιούρ πάντα τραβάει το βλέμμα. Και οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή: Σε ποια αισθητικό πήγατε, που είναι, πόσο παίρνει, κάνει shellac κτλ. Αν, λοιπόν, έχετε το χρόνο και τη διάθεση σας προτείνουμε να περιποιηθείτε τα νύχια σας είτε μόνη σας ή σε κάποια nail-artist!

4.       Ακολουθήστε μία από τις τάσεις για αυτή τη σεζόν. Αυτή που σας προτείνουμε είναι να συνδυάσετε ίδια απόχρωση κραγιόν με ρούχα. Επίσης, μπορείτε να κάνετε το cat-eye ή να βάψετε nude τα χείλη σας, αν δεν θέλετε κάτι υπερβολικό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή