Κομψές φούστες για κάθε σωματότυπο

Κομψές φούστες για κάθε σωματότυπο

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξυπνάτε αργοπορημένη, φοράτε το τζιν σας και ένα πουλόβερ γιατί αυτό είναι το πρώτο σύνολο που σας έρχεται κατευθείαν στο μυαλό το πρωί και ετοιμάζεστε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Στη διαδρομή για το γραφείο ρίχνετε μια ματιά στο φθαρμένο τζιν σας, που πάντα σας δίνει λύση και συνειδητοποιείτε πως το φοράτε σχεδόν καθημερινά. Αμέσως σκέφτεστε τα αμέτρητα ρούχα στη ντουλάπα σας, που δεν φοράτε ποτέ και αναρωτιέστε τι έχουν απογίνει οι φούστες που έχετε κατά καιρούς αγοράσει.

Μήπως κάποιες φορές πρέπει να περιποιείστε λίγο περισσότερο την εμφάνισή σας και να δοκιμάζετε να είστε πιο θηλυκή ή πιο girly ανάλογα με την ηλικία σας και το στιλ που προτιμάτε; Κακά τα ψέματα, μερικές στιγμές χρειάζεστε μία φούστα για να νιώθετε πιο περιποιημένη και γιατί όχι κομψή και sexy.

Διαλέξτε μία mini με prints, μία midi σε στενή γραμμή ή μία maxi bohemian και δημιουργήστε τα πιο μοντέρνα σύνολα για κάθε ώρα της μέρας. Οι φούστες σε γραμμή Α ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο και “καμουφλάρουν” τα κιλάκια που πήρες στην περιφέρεια μέσα στις γιορτές, ενώ αν θέλετε να τονίσετε τις θηλυκές καμπύλες σας μπορείτε να δοκιμάσετε μία ψηλόμεση bodycon. Οι maxi φούστες είναι ιδανικές για ψηλόλιγνες σιλουέτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να τις δοκιμάσετε αν είστε petite. Σε αυτή την περίπτωση, διαλέξτε μία που τελειώνει πιο πάνω από τον αστράγαλο και συνδυάστε τη με ψηλοτάκουνα ankle boots, για να κερδίσετε πόντους. Επιπλέον, αν θέλετε να επενδύσετε σε μία midi full skirt, προτιμήστε μία μονόχρωμη για το γραφείο που θα συνδυάσετε με τα pritnted πουκάμισά σας ή μία floral που ταιριάζει στις πιο ηλιόλουστες μέρες.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή