Tips για μακιγιάζ που κρατάει όλο το βράδυ

Tips για μακιγιάζ που κρατάει όλο το βράδυ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλες έχουμε βρεθεί σε ένα ραντεβού ή σε μια βραδινή έξοδο όπου κάνουμε συχνές επισκέψεις στον κοντινότερο καθρέφτη  για να φρεσκάρουμε το κραγιόν, το μολύβι ή το make up. Εφαρμόστε τα παρακάτω tips  και θα είστε πάντα άψογη σαν να βαφτήκατε πριν λίγα λεπτά.

Μην ξεχάσετε το primer! Ακόμη και αν κρατήσει το ραντεβού σας 5 ώρες, το foundation σας θα μοιάζει σαν να το άπλωσατε 5 λεπτά πριν. Επίσης, με το primer θα αποφύγετε προβλήματα όπως το να μαζευτεί όλη η πούδρα γύρω από τη μύτη ή τη περιοχή των ματιών σας.

Waterproof mascara και eyeliner: Το τελευταίο που θέλετε είναι να μουτζουρωθείτε κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας.

Πείτε «όχι» στα προϊόντα που σας κάνουν να φαίνεστε υπερβολικά λαμπερή. Δεν χρειάζονται υπερβολές αλλά πλά πράγματα… λίγο foundation, πούδρα, concealer, ρουζ και είστε πανέτοιμη.

Μολύβι χειλιών: Βάλτε μολύβι, όχι μόνο στο περίγραμμα, αλλά σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και μετά να απλώστε κανονικά το κραγιόν. Μην προτιμήσετε τα κραγιόν μεγάλης διάρκειας γιατί τα χείλη σας θα φαίνονται ξηρά και αφυδατωμένα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή