Gadgets

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

PHILIPS

Οθόνη με λίγα καλώδια

Λιγότερα καλώδια υπόσχεται η καινούργια οθόνη 275C5QHAW της Philips, ενσωματώνοντας γι’ αυτό τον σκοπό Bluetooth δέκτη ώστε να μπορεί να αναπαράγει ασύρματα μουσική και βίντεο από οποιαδήποτε συμβατή συσκευή. Με ελκυστικό ντιζάιν και μέγεθος διαγωνίου 27 ιντσών, το μόνιτορ έχει ανάλυση Full HD και είναι εφοδιασμένο με πάνελ AH-IPS, για να προσφέρει ευρείες γωνίες θέασης. Παράλληλα, τα ενσωματωμένα ηχεία έχουν ισχύ 7 Watt και, χάρις στην τεχνολογία SRS WOW HD, αποδίδουν  ήχο surround με virtual κανάλια 5.1.

HTC

Και στην Ελλάδα το Desire EYE

Το «παρών» και στην ελληνική αγορά δίνει το Desire EYE της HTC, το οποίο ξεχωρίζει για την μπροστινή του κάμερα με ανάλυση 13 Megapixel, τη μεγαλύτερη ευκρίνεια σε smartphone που κυκλοφορεί στην αγορά. Το κινητό είναι επίσης εξοπλισμένο με διπλά LED φλας εμπρός και πίσω, για ακόμα καλύτερες λήψεις, ενώ επιτρέπει την ταυτόχρονη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση και τις δύο κάμερες. Ερχεται με οθόνη 5,2” Full HD και τρία μικρόφωνα, χάρις στα οποία εξασφαλίζει πολύ καλή ποιότητα τηλεφωνικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων.

FIIO

Μουσικός ήχος σαν αυθεντικός

Ελαφρύ και με μικρές διαστάσεις, το Χ1 της Fiio κοστίζει στη χώρα μας 149 ευρώ. Επομένως, είναι ένα από τα οικονομικότερα music player που υποστηρίζουν αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης (hi-res audio) τα οποία, χάρις στην υψηλή συχνότητα δειγματοληψίας, προσεγγίζουν πολύ περισσότερο το ακουστικό  αποτέλεσμα  της αυθεντικής ηχογράφησης. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, δέχεται κάρτες ήχου έως 128 GB και η μπαταρία του επαναφορτίζεται  από οποιαδήποτε θύρα USB.

ASUS

Μίνι PC για επαγγελματίες

To E210 της Asus είναι ένα mini PC το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, καλύπτοντας τις ανάγκες για παραγωγικότητα, με μικρή ενεργειακή κατανάλωση και ευκολία στη μεταφορά. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας επεξεργαστής Intel Celeron, μνήμη RAM 2 GB και σκληρός δίσκος SSD 128 GB, ενώ ένα από τα ατού του είναι η μεγάλη ποικιλία θυρών που διαθέτει, καθώς είναι εφοδιασμένο με υποδοχή USB 3.0, HDMI, VGA, LAN και 3 θύρες USB 3.0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή