Χωρίς όπλα οι αστυνομικοί σε αντιφασιστική συγκέντρωση

Χωρίς όπλα οι αστυνομικοί σε αντιφασιστική συγκέντρωση

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ήρεμο κλίμα και με διακριτική την παρουσία της αστυνομίας και χωρίς όπλα στις θήκες των αστυνομικών πραγματοποιήθηκαν τόσο η αντιφασιστική όσο και η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της Αθήνας. Η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής που είχε ξεκινήσει γύρω στις 19:00 κράτησε περίπου δύο ώρες και έγινε μπροστά από το μνημείο των Ιμίων, στην πλατεία Ρηγίλλης για να τιμηθεί η μνήμη των τριών στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους στα Ίμια. Στελέχη της Χρυσής Αυγής απηύθηναν χαιρετισμούς και κατέθεσαν στεφάνι .

Μία ώρα νωρίτερα ολοκληρώθηκε και η αντιφασιστική πορεία που διοργανώθηκε ως «απάντηση» στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής.Η πορεία ξεκίνησε από την Ομόνοια και κατευθύνθηκε μέσω της οδού Σταδίου προς τη πλατεία Συντάγματος. Κοινό χαρακτηριστικό ήταν η διακριτική παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων . Κλούβες ήταν παραταγμένες στην αρχή της Βασιλίσσης Σοφίας ώστε να εμποδίσουν τους συγκεντρώμενους στις δύο διαδηλώσεις να συναντηθούν χωρίς να πλαισιώνονται από δυνάμεις των ΜΑΤ.

Τέλος, σ΄όλη την διάρκεια των συγκεντρώσεων οι σταθμοί του Μετρό λειτούργησαν κανονικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή