Δραγασάκης: Πολιτική συμφωνία Τσίπρα – Γιούνκερ

Δραγασάκης: Πολιτική συμφωνία Τσίπρα – Γιούνκερ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λόγο για πολιτική συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους ακόμα και στη συνάντηση του πρωθυπουργού, κ. Αλ. Τσίπρα, με τον πρόεδρο της Κομισιόν, κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, την Τρίτη, έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Γ. Δραγασάκης.

«Στις συναντήσεις μπορεί να υπάρξει πολιτική συμφωνία που να κάνει περιττή την παράταση» του υφιστάμενου προγράμματος, δήλωσε ο κ. Δραγασάκης, χωρίς ωστόσο να αποκλείσει πλήρως το ενδεχόμενο να χρειαστεί μία παράταση του υφιστάμενου προγράμματος. «Μπορεί να υπάρξουν διάφορα σχήματα που να διασφαλίσουν την ΕΚΤ, για να συνεχίσει την ρευστότητα» προς το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, πρόσθεσε ο κ. Δραγασάκης μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Σημείωσε, δε, ότι στη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Γιούνκερ θα αποφασιστεί πιθανότατα και ο οδικός χάρτης για το μέλλον της χώρας, ενώ ξεκαθάρισε πώς η όποια συμφωνία θα γίνει στα θεσμικά όργανα της Ευρώπης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή