Bloomberg: Συμφωνία Google και Twitter για προνομιακή προβολή των tweets

Bloomberg: Συμφωνία Google και Twitter για προνομιακή προβολή των tweets

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για συμφωνία μεταξύ της Google και του Twitter, ώστε τα μηνύματα του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου να είναι πιο εύκολα «ορατά» στο διαδίκτυο, κάνει λόγο σε σημερινό του δημοσίευμα το Bloomberg.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, στο πρώτο εξάμηνο του 2015 τα tweets θα εμφανίζονται στις αναζητήσεις μέσω Google από τη στιγμή που ποστάρονται, έπειτα από συμφωνία η οποία δίνει το δικαίωμα στην αμερικανική εταιρία-κολοσσό του διαδικτύου να έχει πρόσβαση στα 284 εκατ. χρήστες του Twitter. Μάλιστα, αναμένεται στο άμεσο μέλλον η διαδικασία αυτή να αυτοματοποιηθεί.

Σύμφωνα με τις πηγές του Bloomberg, οι τεχνικοί και των δύο εταιριών εργάζονται πάνω στο συγκεκριμένο πλαίσιο, στη βάση μιας μεταξύ τους συμφωνίας την περίοδο 2009-2011.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Twitter, το οποίο αναζητά ακόμη τα πρώτα του κέρδη και προσπαθεί να πείσει την Wall Street για τις προοπτικές ανάπτυξής του, ανακοίνωσε την περασμένη Τρίτη την απόφασή του να  χρησιμοποιεί διαφημίσεις και σε ιστοσελίδες εκτός του δικτύου του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή