Μαύρες γόβες: Συνδυασμοί που θα απογειώσουν το στιλ σας

Μαύρες γόβες: Συνδυασμοί που θα απογειώσουν το στιλ σας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλασικές, διαχρονικές, κομψές και πάντα in fashion, οι μαύρες γόβες είναι το απόλυτο ζευγάρι παπουτσιών για κάθε γυναίκα. Όσα ζευγάρια κι αν έχετε στη ντουλάπα σας, πάντα υπάρχει χώρος για ένα ακόμη. Stiletto, μεσαίο τακούνι, με metallic λεπτομέρειες ή λουράκια, θα βρείτε σίγουρα το ζευγάρι που σας ταιριάζει και θα δώσει στιλ στις formal αλλά και στις casual εμφανίσεις σας.

Διαλέξτε τις πιο άνετες και στιλάτες μαύρες γόβες που ταιριάζουν στο ντύσιμό σας και συνδυάστε τις με boyfriend τζιν, μαύρο t-shirt και σακάκι για να πετύχετε το πιο περιποιημένο και μοντέρνο office look ή φορέστε τις με midi pencil φούστα και λευκό πουκάμισο για να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκή πλευρά σας.

Δημιουργήστε τα πιο καλόγουστα σύνολα για όλες τις ώρες της μέρας και κερδίστε τις εντυπώσεις με το πιο στιλάτο και θηλυκό ζευγάρι παπουτσιών της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Πάρτε ιδέες από τις top street εμφανίσεις με μαύρες γόβες που θα βρείτε εδώ και περπατήστε σαν star με τα κομψά ψηλοτάκουνά σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή