Πρόγραμμα νεανικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας από τη Eurobank

Πρόγραμμα νεανικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας από τη Eurobank

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε στόχο τη στήριξη της Νεανικής Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και τη διαμόρφωση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου στην Ελλάδα, η Eurobank, σε συνεργασία με το Corallia, συνεχίζουν δυναμικά για 3η χρονιά να προσφέρουν τη δυνατότητα σε νέες και νέους να υλοποιήσουν τα καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδιά τους. Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης, egg, νέοι και νέες 18-40 ετών, που έχουν μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα και το πάθος να τη μετατρέψουν σε επιτυχημένη επιχείρηση, έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για συμμετοχή στο πιο αναγνωρισμένο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2015. Οι ομάδες που θα επιλεγούν μέσα από τη διαγωνιστική διαδικασία θα έχουν στη διάθεσή τους, για ένα χρόνο, ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο επιχειρηματικής επώασης (incubation), επιτάχυνσης (acceleration) και συνεργασίας (coworking) που περιλαμβάνει πλήρη σειρά από υποστηρικτικές δράσεις και εργαλεία.

Παράλληλα, επιδιώκοντας την αποτελεσματικότερη διασύνδεση της Ερευνας με την Επιχειρηματικότητα, το Πρόγραμμα egg απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους διακριθέντες του Διαγωνισμού «Η Ελλάδα Καινοτομεί» να υποβάλουν –εφόσον ενδιαφέρονται και πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις ένταξης στο egg– το επιχειρηματικό τους σχέδιο. Επιπλέον, η Eurobank, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αφοσίωσή της στη στήριξη της Nεανικής Kαινοτόμου Eπιχειρηματικότητας, ανακοίνωσε το νέο Πρόγραμμα Χρηματοδότησης Νεοφυών Επιχειρήσεων, που σχεδιάστηκε ειδικά για τις ανάγκες των επιχειρήσεων-απόφοιτων ομάδων του egg. Στo πλαίσιο του νέου προγράμματος χρηματοδότησης, η Τράπεζα προσφέρει, σε επίλεκτες επιχειρήσεις-απόφοιτες ομάδες του egg, χρηματοδότηση για κεφάλαιο κίνησης και επενδύσεις σε πάγια και εξοπλισμό, με μοναδικά πλεονεκτήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή