Εξατομικευμένη θεραπεία σε καρκινοπαθείς από το Πανεπιστήμιο Αθηνών με το λογισμικό SAP HANA

Εξατομικευμένη θεραπεία σε καρκινοπαθείς από το Πανεπιστήμιο Αθηνών με το λογισμικό SAP HANA

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H SAP ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει την πλατφόρμα SAP HANA® στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αναμένεται ότι ως αποτέλεσμα αυτού του έργου, η Ιατρική Σχολή θα είναι σε θέση να αναπτύξει μια μεθοδολογία για την καλύτερη διάγνωση και τη θεραπεία των ασθενών με καρκίνο που θα βασίζεται σε επεξεργασμένα στοιχεία πολλαπλών ειδικοτήτων σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, το SAP HANA θα χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση και την επεξεργασία των σχετικών διοικητικών δεδομένων, καθώς και ερευνητικών εργασιών και εκπαίδευσης.

«Το SAP HANA είναι ένα τέλειο εργαλείο για να σπάσει τα silos μεταξύ των υφιστάμενων βάσεων δεδομένων σε διαφορετικά τμήματα της Ιατρικής Σχολής μας», δήλωσε ο καθηγητής Ευάγγελος Γεωργίου, επικεφαλής του τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. «Τα αναμενόμενα αποτελέσματα της πιλοτικής αυτής μελέτης, θα πρέπει να παρέχουν στον ογκολόγο, ολοκληρωμένα στοιχεία των ασθενών με καρκίνο σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να επιταχυνθεί η διάγνωση και η θεραπεία της ασθένειας. Αυτό θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει στη δημιουργία ενός εθνικού μητρώου καρκίνου.»

«Το εγχείρημα αυτό, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του συνδυασμού ιατρικών πληροφοριών και τεχνογνωσίας με την καινοτόμο χρήση της τεχνολογίας», δήλωσε ο κύριος Μάνος Ραπτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της SAP για την Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα και Διευθυντής Λειτουργιών για τη Νότια Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική (COO ΕΜΕΑ South). «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών θα αξιοποιήσει το SAP HANA για τη βελτίωση της περίθαλψης των ασθενών με καρκίνο, μέσω αυτού του πρωτοποριακού έργου. Το πιλοτικό αυτό έργο θα μπορούσε να έχει μεγάλη επίδραση και να προσφέρει ιδιαίτερα στοχευμένες, εξατομικευμένες θεραπείες σε ασθενείς με καρκίνο στην Ελλάδα.»

Το SAP HANA μετατρέπει τις ανάγκες του πελάτη μέσω της απλούστευσης, της προσφοράς αξίας προς τους πελάτες, και τελικά οδηγεί σε αύξηση εσόδων και εξοικονόμηση χρόνου και πόρων. Για να βοηθήσει περαιτέρω τους πελάτες και τους συνεργάτες του SAP HANA, η SAP λάνσαρε πρόσφατα ένα απλό εργαλείο που φιλοξενεί τη χρήση του ενός καταστατικού χάρτη για το SAP HANA, καθώς και 11 ταξιδιωτικών χαρτών.

Για να μάθετε παραπάνω πληροφορίες για το SAP HANA, επισκεφτείτε το http://www.saphana.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή