Με μια ενδεκάδα… ελπίδες στο ευρωπαϊκό του στίβου

Με μια ενδεκάδα… ελπίδες στο ευρωπαϊκό του στίβου

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις δυνάμεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Πράγας (5-8/3) θα δοκιμάσουν και τρεις αθλητές μας που δεν είχαν πιάσει τα όρια. Ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να δώσει αυτή τη δυνατότητα στους Μάκη Στεργιούλη, Ελισάβετ Πεσιρίδου και Ελενα Φιλάνδρα και, έτσι, η ελληνική αποστολή στην Τσεχία θα απαρτίζεται από 11 εκπροσώπους.

«Εχουμε μία ενδεκάδα και πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ελπίζω να γυρίσουμε με χαμόγελα. Πηγαίνουμε με συγκρατημένη αισιοδοξία», δήλωσε στην «Κ», ο αρχιπροπονητής, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος.

Με τα γαλανόλευκα θα αγωνιστούν οι: 60 μ.: Μάκης Στεργιούλης 6.68, 60 μ. εμπ.: Κώστας Δουβαλίδης 7.63. Υψος: Κώστας Μπανιώτης 2,28 μ., Αντώνης Μάστορας 2,30 μ. Επί κοντώ: Κώστας Φιλιππίδης 5,71 μ. Μήκος: Λούης Τσάτουμας 8,05 μ. και οι 60 μ.: Γεωργία Κοκλώνη 7.31, 800 μ.: Ελενα Φιλάνδρα 2.04.38, 60 μ. εμπ.: Ελισάβετ Πεσιρίδου 8.29. Επί κοντώ: Νικόλ Κυριακοπούλου 4,80 μ., Κατερίνα Στεφανίδη 4,77 μ.

Οι προσδοκίες για διακρίσεις συγκεντρώνονται στις αθλήτριες του επί κοντώ, Κυριακοπούλου και Στεφανίδη, που κατέχουν τις δύο κορυφαίες φετινές επιδόσεις στην Ευρώπη, ενώ αξιόλογα πλασαρίσματα και, γιατί όχι, κάτι παραπάνω έχουν τις δυνατότητες να διεκδικήσουν ο Κ. Φιλιππίδης, ο Λ. Τσάτουμας, ο Δουβαλίδης και οι αθλητές του ύψους.

Η αποστολή θα φύγει από την Αθήνα την προσεχή Τετάρτη, ενώ η Κατερίνα Στεφανίδη θα ταξιδέψει στην Πράγα από τις ΗΠΑ.

• Στο μίτινγκ του Μάλμε, ο Κ. Φιλιππίδης πέρασε πάνω από τα 5,70 και ήρθε 4ος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή