ΝΔ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο διεκδίκησης της ηγεσίας αφήνει η Ντ. Μπακογιάννη

ΝΔ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο διεκδίκησης της ηγεσίας αφήνει η Ντ. Μπακογιάννη

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας άφησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Ντόρα Μπακογιάννη, χωρίς να αποσαφηνίσει αν θα θέσει θέμα ηγεσίας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

«Ό,τι έχω να πω, θα το πω στην ΚΟ», σημείωσε η κ. Μπακογιάννη. Επισήμανε πως η Ελλάδα χρειάζεται μια «υγιή και ισχυρή» κεντροδεξιά, θέση που δεν έχει αυτή τη στιγμή η ΝΔ.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν έχει «κανέναν προσωπικό στόχο», επιδιώκοντας μονάχα να «ξανασυνέλθει η παράταξη» και να βρει τον σωστό πολιτικό προσανατολισμό.

Υπογράμμισε ωστόσο πως η παράταξη έχει πρόβλημα ιδεολογίας, στρατηγικής, πολιτικής και λειτουργίας, που θα πρέπει να λυθεί με «καθαρή εσωκομματική κουβέντα» και χωρίς να υπάρχουν «προσωπικές στρατηγικές».

Στρέφοντας το βλέμμα της στην κυβέρνηση, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν να μην κατατεθεί η συμφωνία του Eurogroup για κύρωση στη Βουλή, προσθέτοντας πως έχει πλέον έρθει η «ώρα της πραγματικότητας».

Προσέθεσε πως και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, θα υποχρεωθεί να αντιμετωπίσει την ώρα της αλήθειας και να σταματήσει την αντι-μνημονιακή πολιτική.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή